До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Гага виконує танець Венздей Аддамс

Танець Венздей Аддамс продовжує підкорювати світ. Ми вже бачили його версію від українських захисників, а тепер до загальносвітового флешмобу приєдналася Леді Гага, під чий трек Bloody Mary усі й танцюють ці нескладні рухи. У себе в TikTok Леді Гага виклала відео, де повторює танець Венздей. Причому артистка підійшла до справи з усіэю професійністю, одягнувшись у готичне вбрання та зробивши відповідний макіяж. Саме відео вона назвала Bloody Wednesday.

Нагадаємо, що "Венздей" – це новий серіал про культову сімейку Аддамсів, який зняв не менш культовий режисер Тім Бертон. Це був його дебют на телебаченні. Новий серіал з восьми епізодів показує Венздей студенткою Академії Невермор та є першою історією про її дорослішання. Дівчинка,як звичайна підлітка, заводить друзів і ворогів і водночас – як зовсім незвичайна дитина – намагається опанувати свої екстрасенсорні здібності+, зупинити жахливе вбивство жителів міста й розгадати надприродну таємницю, яка вплинула на її сім’ю 25 років тому. І все це паралельно з розвитком нових стосунків. Серіал б'є всі рекорди переглядів і може стати найпопулярнішим тв-шоу за всю історію стрімінгової платформи Netflix, обігнавши "Гру в кальмари" та "Дуже темні справи".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.