КУПИТИ КВИТКИ

Колискова: DOROFEEVA випустила кліп, що присвячує всім українським матерям

Співачка DOROFEEVA випустила кліп на емоційну пісню "Колискова 2022", яку називає присвятою всім українським матерям. "Колискова 2022" натхнена буднями українських жінок, які щодня хвилюються за життя своїх дітей та оберігають. Пісня увійшла до нового альбому Heartbeat, реліз якого відбувся сьогодні, 26 вересня.

DOROFEEVA

Реклама.

"Колискова 2022" є рефлексією Наді на навколишні події, що нагадують моторошний сон, але є нашою реальністю. Вона почала створювати пісню в перший рік повномасштабної війни, а закінчила у липні цього року — після обстрілу дитячої лікарні "Охматдит" у Києві. У цій пісні Надя Дорофеєва вперше співає в народній манері, а в тексті також звучать рядки з народної української колискової "Ой на кота та воркота".

Кліп на "Колискову 2022" зняв режисер Indy Hait. Це напружене і навіть моторошне відео, в якому героїня Наді намагається врятувати свою дитину, перебуваючи в закритому будинку, ніби в пастці. Разом з героями глядачі ніби потрапляють у повторюваний моторошний сон матері, яка рятує свою дитину.

"Ця пісня увібрала весь мій біль і рефлексію, — каже DOROFEEVA. — Для мене українські мами — це найсильніші жінки всесвіту, які щодня переживають за життя своїх дітей, піклуються про них і роблять все задля того, щоб їхні діти жили добре в будь-яких умовах. У кожну епоху мами співали дітям колискові. Сьогодні, у нашій країні, вони співають, щоб заглушити звуки сирен і гармат…".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.