До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт "Антитіла" випустив пронизливу пісню "Фортеця Бахмут"

"Стіни горять в бою. Мамо, а я стою. Мамо, а я в строю".

Гурт "Антитіла" випустив потужну пісню, присвячену місту Бахмут, де зараз точаться запеклі бої за українську землю. Разом із піснею музиканти представляють відео, в якому бачимо кадри зруйнованого Бахмута, зняті музикантами гурту та їхніми друзями кілька днів тому.

Реклама

Пісня "Фортеця Бахмут", за словами музикантів, має на меті посилити дух військових, які боронять нашу державу, тримають величезний фронт і гарячий клаптик української землі, ще один символ стійкості, сміливості та сили – місто Бахмут.

"Антитіла"

"Ми, як музиканти, розуміли, що нам потрібно зробити щось наснажливе, з чим хотілося б рвати землю, йти в бій, стояти і не відступати… Так сталося, що таких ситуацій і ми пережили достатньо, бо маємо бойовий досвід, тому як ніхто, розуміємо, про що співаємо і за що стоять наші побратими в найпекельнішій точці світу сьогодні", – розповідає лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя.

Нагадаємо, "Антитіла" доєднались до оборони України майже в перші дні, у лютому 2022 рокі, та служили на Харківському напрямку. Після виходу батальйону з позицій на передовій були відкомандировані з Харківщини до Києва. Наразі "Антитіла" активно займаються благодійністю – їхній фонд опікується дітьми загиблих побратимів зі 130 батальйону, забезпеченням ЗСУ та ремонтом трофейної техніки.

Цього місяця музиканти відправляються у велике міжнародне турне, яке розпочнеться в Лондоні вже 26 лютого.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.