До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт Brainstrom заспівав українською

Артисти з усього світу й далі підтримують Україну. Зокрема, відомий латвійський гурт BrainStorm заспівав українською. Музиканти виконали одну з найвідоміших своїх пісень Mana Dziesma або "Моя пісня", проте заспівали її українською. Український текст написав Сергій Седрик Локшин, автор текстів пісень "Свята" та "Плакала" гурту KAZKA.

Реклама

Ренарс Кауперс, фронтмен гурту, розповідає про цю ідею: "Mana Dziesma або „Моя пісня" — одна з найвідоміших наших пісень у рідній Латвії. Тож, щоб підтримати наших друзів у цей важкий час, ми вибрали саме її та вирішили заспівати український текст на вже популярну музику. Нам дуже хотілося, щоб він однаково глибоко відгукнувся і в серцях латишів, і в серцях українців, адже сьогодні ми разом. Працювали з неймовірним натхненням. З моменту, як виникла ідея, до фінального монтажу відео минуло трохи більш як два тижні".

Пісня вперше прозвучала під час благодійного телемарафону "Save Ukraine — #StopWar". Головною метою марафону став збір коштів на вирішення гуманітарних потреб України. До речі, долучитися до виконання "Моєї пісні" українською можуть усі охочі. Для цього BrainStorm підготували ноти з українським текстом та завантажили їх на своєму офіційному сайті.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.