До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

20 знаменитостей, які побралися з непублічними людьми

Зазвичай знаменитості одружуються лише з такими ж зірковими персонами, адже невідомі й непублічні люди не можуть зрозуміти тих випробувань, що приносить життя в центрі уваги. Слава, неможливість побути на самоті, постійні погляди, папараці й таблоїди, що плетуть інтриги про ваше особисте життя. З огляду на весь цей тиск, зірки часто шукають партнерів, які самі живуть у схожих умовах. Однак деякі знаменитості обрали інший шлях.

Аріана Гранде і Далтон Гомес — попзірка й агент з питань нерухомості

Далтон Гомес був агентом з питань нерухомості Аріани Гранде, коли вона шукала будинок на початку 2020 року. Незабаром пару стали часто помічати разом. Рік по тому Гранде й Гомес побралися.

Реклама
Фото: @arianagrande
Доллі Партон і Карл Дін — кантрі-суперзірка і бізнесмен

Здавалося б, що чоловік такої суперзірки, як Доллі Партон, мав би звикнути до перебування в центрі уваги. Однак усе якраз навпаки: упродовж майже 60 років їхнього подружнього життя Карл Дін вельми успішно уникає громадськості.

Ед Ширан і Черрі Сіборн — музикант і фінансова консультантка

Спільний друг став каталізатором того, що Ед Ширан відновив стосунки зі своїм шкільним коханням — фінансовою консультанткою Черрі Сіборн, що працювала на Волл-стріт. Пара одружилася у 2018 році й тепер має спільну дочку.

Емі Шумер і Кріс Фішер — комедіантка і шеф-кухар

Сестра Кріса Фішера, яка була асистенткою Емі Шумер, запросила її на сімейну ферму на вихідні. Там Кріс і Емі вперше й зустрілися. Хоча стосунки починалися як платонічні, незабаром молодята закохалися одне в одного й побралася у 2018 році.

Енн Гетевей і Адам Шульман — актриса і дизайнер ювелірних виробів

Енн Гетевей познайомилася зі своїм чоловіком на кінофестивалі в Палм-Спрінгс у 2008 році. Адам Шульман має власний ювелірний бренд James Banks Designs, але також спробував себе в акторстві та продюсуванні. Гетевей під час інтерв’ю Jimmy Kimmel Live! у 2020 році описала чоловіка словами: "Він такий ідеальний. Мені дуже пощастило, що я вийшла за нього заміж".

Метт Деймон і Лючіана Баррозу — актор і колишня барменка

Коли Метт Деймон закінчив знімальний день фільму "Застряг у тобі" в Маямі, він спершу не хотів іти в бар зі своїми колегами. "Вони сказали: „Ходімо". І потягли мене за собою", — розповів актор Еллен Дедженерес у 2011 році. Добре, що вони це зробили, тому що після того, як фанати впізнали Деймона, йому довелося сховатися за баром — там він і зустрів свою майбутню дружину Лючіану Баррозу, яка працювала барменкою.

Джордж Клуні та Амаль Аламуддін — актор і правозахисниця

Хоча Амаль Клуні, уроджена Аламуддін, не була знаменитістю в традиційному розумінні, вона була помітною особистістю задовго до шлюбу з Джорджем Клуні. Лівансько-британська адвокатка з прав людини, серед клієнтів якої лауреатка Нобелівської премії Марія Ресса та засновник Wikileaks Джуліан Ассанж, зустрілася з Клуні в його будинку на озері Комо у 2013 році, чому передував пророчий телефонний дзвінок. "Мені зателефонував мій агент і сказав: „Я зустрів жінку, яка збирається прийти до вас додому. Ви з нею одружитеся"", — розповів Клуні під час виступу в шоу "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом. Агент Клуні цілком може бути оракулом.

Різ Візерспун і Джим Тот — актриса і букер

Джим Тот виявився героєм, коли врятував Різ Візерспун від нападу чоловіка, який випив занадто багато на вечірці у 2010 році. Хоча іншому чоловікові не пощастило зачепити Візерспун, Тотові це вдалося. Трохи менш як за рік після події, пара одружилася.

Наталі Портман і Бенджамін Мільп’є — актриса і хореограф

Ні для кого не секрет, що під час підготування до ролі у фільмі "Чорний лебідь" Наталі Портман багато й виснажливо працювала в балеті. Однак під час тренувань вона не лише вдосконалила свої балетні навички, а й зустріла майбутнього чоловіка — хореографа фільму Бенджаміна Мільп’є. До моменту завершення знімань стрічки Портман і Мільп’є вже зустрічалися, а рік по тому пара заручилася й чекала на первістка.

Джулія Робертс і Деніел Модер — актриса і оператор

Історії кохання часто розпочинаються на знімальному майданчику. Але зазвичай романи виникають між партнерами по фільму, а не між виконавицею головної ролі та оператором. Джулія Робертс здивувала світ, оголосивши про свої заручини з Деніелом Модером, оператором, якого вона зустріла на зніманнях фільму "Мексиканець" у 2000 році. Пара одружена вже понад 20 років і має трьох дітей.

Кевін Джонас і Даніель Деліса — співак і перукарка

Історія зустрічі Кевіна Джонаса й Даніель Деліси — це буквально те, про що мріють дівчата-підлітки. Відпочиваючи зі своїми рідними на Багамах, Джонас помітив Делісу й випросив номер дівчини в її старшої сестри. Два роки по тому вони одружилися.

Меттью Макконагі та Каміла Алвес — актор і модель

Будь-хто, хто бачив Меттью Макконагі в романтичній комедії, знає, що цьому чоловікові дуже важко дати відкоша. Проте Макконагі знадобилося три спроби, щоб нарешті переконати уродженку Бразилії й тоді ще маловідому модель Камілу Алвес піти з ним на побачення. Пара одружена вже 10 років і має трьох спільних дітей.

Едді Редмейн і Ханна Бегшоу — актор і менеджерка зі зв’язків з громадськістю

Коли справа дійшла до того, щоб привернути увагу Ханни Бегшоу, Едді Редмейн вирішив топлес вийти на подіум на благодійному показі мод. Відтоді Редмейн і Бегшоу стали добрими друзями, які після 12 років дружби вирішили спробувати побудувати стосунки. Очевидно, у них все вийшло, адже пара одружена з 2014 року.

Галь Гадот і Ярон Версано — актриса і бізнес-магнат

Безліч пар знайомляться на вечірках, втім дуже мало з них зустрічають одне одного на йога-вечірках в ізраїльській пустелі. Галь Гадот саме там уперше побачила свого майбутнього чоловіка Ярона Варсано. Вони влаштували інтимну церемонію в Тель-Авіві у 2008 році, а сьогодні й далі живуть і працюють між США та Ізраїлем.

Патрік Демпсі та Джилліан Фінк — актор і перукарка

Коли в 1994 році перукарка Джилліан Фінк побачила у своєму записнику ім’я "Патрік Демпсі", вона не замислилася над тим, що до неї на стрижку прийде красень актор. Три роки по тому Фінк і Демпсі вирішили побудувати стосунки. Попри негаразди між ними у 2015 році, через які Фінк подала на розлучення, пара все ще разом і виховує трьох дітей.

Бенедикт Камбербетч і Софі Гантер — актор і театральна режисерка

Спільна любов до сценічного мистецтва об’єднала Бенедикта Камбербетча та його дружину, театральну режисерку й драматургиню Софі Гантер. Попри те, що вони зустрілися на зніманнях фільму "Бурлескні казки" 2009 року, пара не мала романтичних стосунків упродовж наступних п’яти років, аж поки їх не помітили разом на Відкритому чемпіонаті Франції. Чутки про їхні стосунки ходили до кінця 2014 року, а тоді пара оголосила про заручини.

Меріл Стріп і Дон Гаммер — актриса і скульптор

Як каже приказка, коли одні двері зачиняються, інші — відчиняються. Це якраз про стосунки Меріл Стріп і Дона Гаммера. Після того, як у 1978 році від раку помер її партнер Джон Казале, з яким вона зустрічалася два роки, брат Стріп познайомив її зі своїм другом Доном. За шість місяців Стріп і Гаммер одружилися й ось уже 44 роки пара залишається разом.

Еллен Помпео та Кріс Айвері — актриса і музичний продюсер

Еллен Помпео та Кріс Айвері зустрілися в продуктовій крамниці Лос-Анджелеса у 2003. Після шести місяців спілкування вони почали зустрічатися. Одружившись у 2006 році, сьогодні пара виховує трьох спільних дітей і все ще щаслива в шлюбі. Ніколи не знаєш, кого зустрінеш у супермаркеті...

Алек Болдуїн і Гіларія Гейворд-Томас — актор та інструкторка йоги

Якщо ви бачили документальний серіал Netflix "Поганий веган", то можете пригадати випадкову зустріч між Алеком Болдуїном і Гіларією Гейворд-Томас, яка сталася в нью-йоркському ресторані Pure Food and Wine. Вони обідали з друзями окремо, коли Болдуїн помітив Гейворд-Томас і заявив: "Я мушу з тобою познайомитися", — розповіла вона The New York Times у 2012 році. Він справді познайомився з нею, і пара одружилася у 2012 році.

Пірс Броснан і Кілі Шей Сміт — актор і журналістка

Журналістка Кілі Шей Сміт мала взяти інтерв’ю в актора Теда Денсона на пляжній вечірці в Кабо-Сан-Лукасі. Зустріч між Денсоном та Кілі Шей Сміт не відбулася, але вона вирішила залишитися в мексиканському курортному місті. Добре, що вона це зробила, оскільки саме там її шлях перетнувся з молодим, неймовірно вродливим Пірсом Броснаном. Пара поспілкувалася, а після першого побачення вже за кілька днів стала нерозлучною. Вони одружилися у 2001 році.

За матеріалами vogue.com.au

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.