До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спецпроект Vogue UA & ArtHuss: Христина Соловий об успехе, искусстве и феминизме

Накануне 8 марта в издательстве ArtHuss выходит книга "Неймовірні. П'ятнадцять жінок, які творили мистецтво та історію" Бриджит Квинн. Американская версия издания вошла в Best Art & Photography Books 2017 по версии Amazon: ее героини – 15 художниц из разных эпох, которые повлияли на развитие мирового искусства. По этому поводу Vogue.ua запускает спецпроект, в котором восемь известных украинок рассказывают свои истории успеха, размышляют об искусстве и феминизме.

Шестая героиня проекта – музыкант Христина Соловий.

Христина Соловий
Про поняття selfmade woman

Це жінка, яка незалежно від обставини та середовища самостійно реалізувала свій потенціал особистості та досягла соціально важливого успіху. Але я б не розділяла self made людей за ґендером, це применшує успіх жінки.

Реклама
Про улюблених героїнь в мистецтві

Марко Вовчок, Вірджинія Вулф, Коко Шанель, Сімона де Бовуар, Бріжит Бардо

Про власну суперсилу

У сміливості бути собою за будь-яких обставин.

Про баланс

Я завжди перебуваю у перманентному пошуку. Мабуть, у цьому і полягає весь сенс – бути у пошуку балансу, а не знайти і дотримуватись його.

Про гендерну рівність

У чоловіків номінальна роль управління в суспільстві, проте у найменшій складовій суспільства – сім’ї – головою є жінка. Можливо, чоловіки і управляють суспільством, проте чоловіками керують жінки. Щодо дискрімінації, то кожній українській жінці є що розповісти про харасмент – слово, яке ми всі вивчили завдяки флешмобу #янебоюсьсказати. Я не виключення.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.