До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві пройде фестиваль кіно про музику та культуру INTRO

З 8 по 11 грудня у Києві відбудеться 4-й фестиваль кіно про музику та культуру INTRO. Цього року організатори дібрали фільми, герої яких рефлексують над собою й минулим, вони сміливі та готові ризикувати: "Це історії людей, які не боялись чинити опір системі, протистояти суспільству, а часто — боротись із власними слабкостями, щоб рухатися вперед і створювати прекрасне".

Кадр з кінобалету "Водуруду"
Кадр з кінобалету "Водуруду"

Реклама

До програми INTRO ввійшов біографічний фільм "Мобі-док" про Мобі та його заплутану історію життя, музичну кар’єру й активізм, які він зумів перетворити на мистецтво; документальна стрічка "Гельмут Ньютон: Лихий та незрівнянний" про суперечливого генія-бунтівника, фотографа Гельмута Ньютона, чиє провокативне зображення жінок зробило його легендарним; експериментальний горор The Runner і водночас музичний фільм електронного дуету Boy Harsher, створений до виходу їхнього п’ятого альбому, а також український кінобалет "Водуруду", документальний фільм Other, Like Me та інші стрічки.

Кадр з фільму Other, Like Me
Кадр з фільму Other, Like Me

Кадр з фільму The Runner
Кадр з фільму The Runner

Окрім перерахованих, організатори обіцяють показати ще три картини, назви яких оголосять пізніше. Абонементи вже доступні на офіційному сайті INTRO. А для тих, хто не зможе потрапити на покази до кінотеатру "Жовтень", більша частина програми буде доступна в онлайн-кінотеатрі "Титр".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.