До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Змінила моду на музику: співачка K.E.D.R.O.V.A та її дебютний трек "Вечр"

В Україні з'явилась нова артистка – K.E.D.R.O.V.A. У минулому Женя Кедрова – успішна українська модель родом з Києва, яка співпрацювала з DIOR, John Galliano, брала участь у Тижнях моди в Парижі, Мілані, Токіо, Лондоні та Нью-Йорку. Кілька років Женя Кедрова жила в Японії, але, повернувшись в Україну, модельну кар'єру змінила на музичну. Днями K.E.D.R.O.V.A презентувала дебютне відео на трек "Вечр".

Сама співачка позиціонує "Вечр" як "олдскульний електронний саунд з ангельським вокалом". Дебют K.E.D.R.O.V.A. – атмосферний трек, під який ідеально танцювати та мріяти на самоті. Женя позиціонує себе як One Man Band – артистка все робить самостійно. Кліп на дебютний трек Женя зняла сама, а аранжуванням треку займався Юрій Хусточка – в минулому бас-гітарист гуртів "Океан Ельзи" та Esthetic Education.

Реклама

Кар'єра Жені Кедрової розпочалась, коли ій було 14 років – вона співпрацювала з київською модельною агенцією Лінія 12. Спочатку Кедрова брала участь у показах Poustovit в межах Українського Тижня моди, згодом поїхала в Європу. Наразі, зізналась Женя у коментарі виданню "Слух", вона більше не хоче займатись моделінгом. Свою творчість K.E.D.R.O.V.A називає "сублімацією пережитого досвіду та юнацьких фантазій".

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.