До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кіану Рівз зніметься в серіалі "Диявол у білому місті"

Актор Кіану Рівз, зірка таких культових стрічок, як "Матриця" та "Адвокат диявола", вперше зніметься в серіалі. Для дебюту актор вибрав справді непересічний проєкт: це мінісеріал "Диявол у білому місті" (The devil in the white city), продюсерами якого стали Мартін Скорсезе та Леонардо ді Капріо. Екранізація однойменного роману присвячена першому в історії США серійному вбивці.

Події цієї психологічної драми відбуваються в 1893 році під час Чиказької архітектурної виставки. Там, аби здивувати всіх, талановитий архітектор Деніел Бернгем (його роль зіграє Кіану Рівз) збудував Біле місто, що стає справжньою окрасою Чикаго й виставки. Але згодом загадковий доктор Генрі Говард Голмс будує в Білому місті готель, який згодом дістав у народі назву "Замок убивць". У готелі доктор таємно будує катівні, газові камери й крематорій, і бере на тортури та вбиває жінок. Доктор Голмс увійде в історію як перший серійний вбивця США.

Реклама

Ця моторошна історія, описана в романі Еріка Ларсона у 2003-му, стала справжньою сенсацією: очолила рейтинг The New York Times та принесла авторові премію Едґара Алана По. Леонардо ді Капріо придбав права на екранізацію книги ще 2010 року. Режисером фільму, як планувалося спершу, мав бути Мартін Скорсезе, та згодом його місце посів режисер Тодд Філд, а за розроблення серіалу взялися Hulu.

Зніматимуть серіал у 2023 році.


Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.