Талановитий містер Корс: нова колекція Michael Kors Collection весна-літо 2025

У новій колекції Michael Kors Collection сезону весна-літо 2025 Майкл Корс збалансував монохроматичну чистоту з грайливою італійською майстерністю, відсвяткувавши 35-річчя свого бренду.

Зосереджена навколо чітко скроєного силуету, перша половина колекції представляє чорно-білу колірну палітру, яка знайшла своє місце на класичних сорочках і сукнях. Тим не менш, відчуття курортної легкості присутнє в елементах торочок, і цей дух поглибився, коли на подіумі з’явилися землисті відтінки разом зі складними квітковими декораціями.

Рафія оздобила все, починаючи від трикотажної туніки в рубчик і закінчуючи мереживною сукнею. Тут у центрі уваги було ремесло, яке, втім, не зачепило головні риси бренду Michael Kors. Білий жакет квадратної форми поверх бермудів уособлював невимушену витонченість і поєднувався із сумкою Manhatta — новим силуетом для бренду. Якщо говорити про нові ітерації, навіть класичну білу сорочку було оновлено, а її комір сконструйований таким чином, щоб він сидів на плечах.

Мудборд нової колекції складався зі знімків середземноморських пляжів і нового трилера Netflix "Ріплі" з Ендрю Скоттом і Дакотою Феннінг у головних ролях. Саме численні перекази "Талановитого містера Ріплі" надихнули дизайнера на це шоу. Ідея дизайнера полягала в тому, щоб заглибитися в "сільську розкіш", яку він побачив під час недавньої подорожі на Іскія та Прочіду. Шоу розпочалося з образів у стилі 1950-х років, спідниць з високим розрізом і шкіряних сумок-кошиків, а завершилося англійським бандо та довгою спідницею.

Популярне на VOGUE