Осіння меланхолія: колекція Katimo осінь-зима 2022/23

Український бренд Katimo відкриває нову главу в "мемуарах" своєї героїні. У новій колекції вона поринає в осінню меланхолію, сповнену ностальгійними спогадами та сумом, проте в душі у неї надія та сила, адже вона повертається додому.

image

Символом цієї ідеї став стриж. Попри обставини та загубленість, цей птах завжди знаходить шлях додому. Для команди Katimo це також символ свідомості в контексті рідної культури та національного відродження. Все має свій початок, і наша спадщина є початком та опорою для створення навколишньої сучасності. Пам'ятати про свій дім, де б ми не були — головний меседж колекції The Way Home.

Стриманий дизайн, вивірений до дрібниць крій, натуральні матеріали найвищої якості та копітка ручна праця залишаються константою бренду, а тому кожний елемент колекції є невід’ємною частиною гардеробу мінливого осіннього сезону. Теплі жакети та пальта з шерсті, м’які светри і кардигани, carry-over тренчі, цього разу з об'ємними рукавами, що нагадують крила птаха, чи зі складним воротникм-стійкою, а також нові моделі взуття Katimo boots — теплі чоботи та капці-бабуші, зроблені вручну.

Команда бренду продовжує варіювати знакові для Katimo моделі і техніки, і представляє пряму сукню-сорочку довжини міді, спідницю та брюки з декоративною баскою, брючні костюми із жакетами на запах, а також сукню та сорочки із зв’язаними гачком вставками. Арт-корсет, який став бестселером літньої капсули, знову з’являється в лінійці одягу не тільки в якості окремої одиниці, а й як декоративний елемент сукні-бюст’є.

Червоною лінією крізь всю колекцію проходить символічне зображення стрижа — принт на джинсах, що нагадує окрас птаха, декоративні ґудзики, а також сукня-максі з подолом зі штучного пір’я. Палітра кольорів складається з природних, земляних відтінків, які оточують нас восени: кольори потемнілої від дощів деревини, пожовклих лісів, молочних туманів та сірих хмар.

Популярное на VOGUE