Ненудна база: нова колекція Arutiunova

Український бренд Arutiunova представив нову колекцію з символічною назвою Core, до якої увійшли найбільш впізнавані та затребувані моделі. Це timeless-речі, в які хочеться інвестувати. Вони залишаться актуальними не один сезон і будуть доречними, як в повсякденному житті, так й для особливих подій. Як завжди, дизайнеру Анні Арутюновій вдалося створити елегантні та водночас сексуальні образи.

"Кожну річ в цій колекції я "приміряла" на себе і зібрала найкращий гардероб з бестселерів бренду. Я не перестаю надихатися нашими жінками, які навіть в такі складні часи прагнуть залишатися жіночними та приваблювати погляди оточуючих в одязі від Arutiunova", – розповідає Анна. До колекції увійшли: довге приталене пальто, ефектний кроп-пуховик з буфами, костюм-трійка з двобортним довгим жакетом, жилеткою та штанами палаццо, а також костюм-двійка з кроп-жакетом та юбками міді й міні. Усі ці речі поєднуються між собою, тож дають можливість створити універсальну капсулу. Також у Core представлені сукні міді та міні, кроп-топи та декілька варіантів боді.

Дизайнер також впевнена, що навіть базові речі мають бути незвичайними, тому дає можливість "гратися" з ними. Так, червона міні-сукня дозволяє експериментувати зі ступенем відкритості вирізів. Двосторонній боді можна носити як наперед шнуруванням, так й на спинку. А посадка штанів палаццо регулюється завдяки гудзикам на талії. Цікаво виглядають декоративні елементи, а саме вишивка на рукавах в довгих двобортних жакетах, що імітує намічені розміри майбутньої петлі. Кольорова гамма колекції – чорний, темно-сірий, беж та яскравий червоний. Тканини, що використовувались: італійська вовна, вовна з кашеміром, полівіскозний креп, поліестер та поліамід.

Популярне на VOGUE