Французька Ривʼєра: нова колекція весільних суконь українського бренду OKSANA MUKHA

Український бренд весільних і вечірніх суконь OKSANA MUKHA представляє нову весільну колекцію Pearl, яка вдало поєднує традиційні мотиви і класичні елементи з інноваційними дизайнерськими рішеннями, новітніми тканинами і творчими підходами.

Народжений в Україні 1991 року, бренд здобув популярність серед наречених і модниць в усьому світі. OKSANA MUKHA відомі тим, що вміло поєднують класичну стриманість з модними акцентами, створюючи сукні, що виходять за межі часу і недовготривалих трендів. Дизайни бренду відображають прагнення дизайнерки Оксани Мухи створювати одяг, у якому кожна почувається особливою. Завдяки високій якості та увазі до деталей, OKSANA MUKHA залишаються провідним брендом у сфері весільної та вечірньої моди, символізуючи елегантність і витончений стиль.

Джерелом натхнення нової колекції Pearl стала вілла роду Ротшильдів, яка наповнена витонченими архітектурними деталями, історією та мистецтвом, де і відбулося знімання рекламної кампанії. Весільні сукні лінійки доповнені мереживом і квітковими аплікаціями, створеними вручну. Це справжні витвори мистецтва, які підкреслюють індивідуальність кожної нареченої. Уперше колекція була представлена на виставці Barcelona Bridal Fashion Week, а вже у вересні вона буде презентована на National Bridal Market у Чикаго.

Для створення колекції використовувалися перли і кристали, створені Swarovski, а також ексклюзивні тканини, розроблені спеціально для бренду OKSANA MUKHA. Ці матеріали надають сукням особливого шарму і підкреслюють їхню витонченість і елегантність, а виготовлені вручну декоративні деталі роблять кожну сукню неповторною. Усі моделі створені з любов'ю і турботою, щоб наречена почувалася особливою у найважливіший день свого життя.

Популярне на VOGUE