До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Заокруглений боб – наймодніша стрижка літа

Заокруглений боб – наймодніша стрижка літа. Немає сумнівів, що й восени він залишиться в тренді.

@reformation

Найпопулярніша стрижка літа? За словами Люка Гершесона (а він точно знається на гарному волоссі з огляду на те, що регулярно працює з такими зірками, як Дуа Ліпа та Сієнна Міллер), заокруглений боб – невибагливий у догляді стиль, який швидко набирає популярності у світі в спекотні літні місяці.

Реклама

"Це вельми об’ємна зачіска, — пояснює образ Гершесон. — Щоб досягти такої разючої легкості, зробіть нашарування на кінчиках й отримаєте цей водоспад з волосся на потилиці, що створює начебто накладний об’єм". Заокруглений боб робить акцент на природній текстурі, тож з прямим від природи або дуже тонким волоссям цей варіант можна пропустити.

Келлі Макгілліс у фільмі "Топ Ган"

Музами цього образу стали Келлі Макгілліс із класичного серіалу 1986 року Top Gun, Кім Бейсінгер і зірка серіалу Twin Peaks Шерілін Фенн – усі вони можуть похвалитися шикарними заокругленими бобами, що потребують небагато зусиль. "Ця стрижка — суцільний рух, — каже Хершесон. — І головне, надзвичайно природний рух, а тому стрижка має неперевершений вигляд".

Кім Бейсінгер, 1992

Зробіть правильну стрижку, і укладка подбає сама про себе – добра новина для тих з нас, хто вважає за краще викотитися з ліжка вранці й відразу піти у справах. Фактично, наголошує Хершесон, укладення потребує трохи більше, ніж просте сушіння, – а можна взагалі не сушити феном. "Заокругленому бобу потрібна певна розкутість і недбалість, щоб залишатися сучасним, свіжим і невимушеним".

Шерілінн Фенн, 1990

Заокруглений боб вирізняється сферичним силуетом, тож, щоб зробити його правильно, утримайтеся від різких і гострих, як бритва, ліній і шукайте м’якшу, ніжнішу естетику. Він буде до вподоби будь-кому, хто має купу локонів, його можна застосувати на будь-який випадок, до того ж боб чудово працює з різними характерами й однаково добре личить як зухвалим дівчиськам, так і шанувальницям ультражіночної естетики.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.