До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

50 відтінків осені: поради зіркових перукарів

Зібрали поради зіркових перукарів, які допомагають удосконалити колір волосся після спекотного літа

Фото: архів VOGUE


Найпростіший крок до перевтілення – зміна кольору волосся. "Уся річ у тому, щоб зробити відтінок насиченішим, теплішим або холоднішим, а також позбутися небажаних тонових переходів, що спричинені вигорянням волосся на сонці", – каже колористка Аура Фрідман, яка радить на початку осені використовувати шампунь для глибокого очищення, щоб усунути наслідки впливу морської води, хлору та ультрафіолетових променів. Щойно волосся очиститься, ви зможете поміняти вибраний відтінок, каже вона. Зіркові перукарі рекомендують, як змінювати колір волосся восени.

Білявки

Фото: архів VOGUE

Реклама

Для білявок немає кращого часу, ніж осінь, щоб поринути в "тепло" – тепліші, золотаві тони волосся. Чому? Бо "попелясті й бежеві відтінки знебарвлюють колір обличчя", – пояснює Рита Хазан, жінка, що стоїть за перетворенням Бейонсе в білявку. Зірковий колорист Метт Рез погоджується з нею: щоб отримати осяйний колір з плавним переходом, він спершу створює об’єм за допомогою відтінків карамелі й ірису, а потім підсилює ефект золотавими бліками.

Шатенки
Фото: архів VOGUE

Хоч як дивно це звучить, але шатенці, перш ніж висвітлювати локони, треба потемнішати. "Зазвичай шоколадне волосся влітку втрачає свої коричневі відтінки й стає ніби мідним. Тому затемнення на один чи два тони допоможе протидіяти появі будь-яких небажаних помаранчевих тонів", – говорить Хазан. А для створення живого рухливого ефекту, Рез любить додавати м’які медові пасма, особливо навколо обличчя.

Рудоволосі
Фото: архів VOGUE


Байдуже, до яких відтінків подібний ваш рудий — імбирних чи помаранчево-червоних, уникайте холодних підтонів. "Теплі фарби, як-от каштанова, завжди матимуть привабливіший вигляд", – пояснює Хазан, що є прихильницею однотонного фарбування для золотокосих. Щоб оживити колір після літа, стилістка пропонує трихвилинну маску-блиск Ultimate Shine Gloss від Rita Hazan, яку наносять під душем і яка робить волосся неймовірно блискучим, наче після салону. Якщо ви хочете зробити балаяж, просвітліть пасма мідними або полуничними відтінками, додає Рез.


Чорняві
Фото: архів VOGUE


Коли температура за вікном спадає, ніщо так не пасує чорному волоссю, як фіолетовий або червоний дзеркальний полиск. Але якщо мета – створити ефект максимального об’єму, то техніка бебілайтс – ключ до успіху: "Вона додає блиску та глибини відтінку, коли волосся колишеться".

Текст: Lauren Valenti
За матеріалами www.vogue.com

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.