До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кольорів волосся нинішньої осені (та майбутньої весни)

Новий сезон – новий колір волосся. Vogue розбирає всі головні тренди осені 2022 року, які залишаться з нами й навесні 2023.

Zimmermann SS2023
Літнє золото

Мабуть, найпростіша тенденція, до якої варто доєднатися, — це акцент на природному світлішому кольорі, якого набуло влітку ваше волосся. Перукар і колорист Адам Рід пояснює: "Цього сезону всі тренди – про тепло: відтінки варіюються від мармеладу до паленої іриски й топленого масла. З’явилася певна негативна реакція на всі пастелі, на які ми вже надивилися". Отже, що треба просити в салоні? "Додавання золотисто-бежевого й теплішого рудого – це дасть справді дивовижну гущину та розкіш".

Реклама
Louis Vuitton SS23
Глибокий каштановий

Цієї осені в безумовному тренді насичені темно-каштанові відтінки. "Ми побачимо багато насичених, розкішних, майже чорних відтінків коричневого", — каже професійний стиліст Джордж Нортвуд. Для чіткішого усвідомлення сучасних тенденцій він радить згадати ефектних темноволосих зірок, чия краса поза часом, як-от Алі Макгроу в "Історії кохання" або Зендая. Нортвуд також зауважує, що темно-каштанове волосся – окрім того, що воно від природи шикарне, – може поліпшити й підсилити природний відтінок шкіри.

Miu Miu SS23
Незвичний блонд

Нортвуд прогнозує, що цього сезону "подвійне оброблення" надасть блонду свіжості завдяки полуничній основі. "Тут варто згадати Келлі Рейлі в "Єллоустоуні"", — пояснює він й відразу додає, що цей колір зовсім не потребує догляду. "Щоб підтримувати стан і яскравість, треба просто регулярно поновлювати блиск волосся".

Перукар Ендрю Фіцсаймонс також упевнено прогнозує, що осінь стане моментом полуничного блонду. "Це такий динамічний відтінок і чудовий колір для осені, тому що теплі тони пасують майже кожному". Вуд передбачає, що деякі клієнти шукатимуть яскравий, живий, сяйливий блонд, створений бездоганно й без помітного відростання, схожий на ті зачіски, що він зробив для подіуму Burberry осінь/зима 2023. Такий блонд наводить на асоціації з Верхнім Іст-Сайдом – згадайте Каролін Бессетт-Кеннеді в 90-х. Цей відтінок дуже невибагливий у догляді – за умови правильного нанесення часто відвідувати салон не доведеться.

Морквяний сік

Цей тренд 80-х і 90-х, як на Енні Леннокс, є улюбленим червоним відтінком нинішньої осені, за словами знаменитого стиліста Ніла Муді.

Zimmermann SS23

Подивіться нещодавню трансформацію американської акторки Харі Неф з брюнетки в рудоволосу, натхнену яскравою Карен Елсон. "Яскраво-червоний має властивість тьмяніти, — зазначає Муді, — тому, якщо маєте напохваті справжній морквяний сік, можете спробувати трюк Енні Леннокс із 1980-х як невелике доповнення між візитами на фарбування".

Valentino SS23
Ближнє світло

Якщо не хочете фарбуватися повністю, Люсі Грін, колористка на шоу Ларрі Кінга, пропонує освітлити лише пасма біля обличчя. "Якщо уникати освітлення решти волосся, можна зберегти локони в здоровому й недоторканному стані. Я називаю цю техніку ближнім світлом – це миттєво освіжає образ".

Louis Vuitton SS23

Текст: Lauren Murdoch-Smith

За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.