До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

14 найкращих сухих шампуней, щоб подовжити свіжість волосся

Сухий шампунь – це улюблений засіб для стайлингу у багатьох зіркових стилістів та знаменитостей. Проте зараз час згадати його пряме призначення – подовжити свіжість зачіски, яка в умовах відключень електрики наразі під загрозою.

Фото: архив Vogue

Правила застосування прості: нанести під корені з відстані 30 см, дати всотати себум, струснути руками. Це і все – волосся стає свіжим та залишається таким, доки не захочеться його вимити знову.

Реклама

Проте є деякі хитрощі. Так, стилісти нерідко радять наносити сухий шампунь на ніч: голова, що пітніє під час сну, буде під захистом пудри, що всотує шкіряний жир, і зранку можна сміливо вдивлятися в дзеркало, без невротичних думок "чи є вода, щоб вимити волосся" та "чи є світло, щоб його висушити".

Сухий шампунь добре тримати в сумці або в машині (багато брендів випускають дорожні паковання, мініатюрні та зручні) – це допоможе освіжити зачіску, коли це потрібно. А великий флакон знадобиться вдома: от візьміть і замовте просто зараз. Обіцяємо, ви не раз подякуєте нам за цю пораду.

Вибрали 14 засобів, які подобаються пакованням, властивостями, дією. На жаль, з ароматами складно у більшості з них: вони надто різкі. Але є й добрі новини: будь-який сухий шампунь надає чудового об'єму волоссю. До слова, для світлого й темного волосся існують різні відтінки засобів.


Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.