До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гілля калини – ідея патріотичного та акуратного манікюру

Манікюр теж може підтримувати країну. І "морально", і "фізично". Ділимося патріотичним дизайном, який і самі вподобали.

Ідея цього манікюру мережі київських студій MVK – флористичний орнамент з украпленням червоного. Можливо, це не та калина, що в лузі похилилася, але алюзія зчитується.

Реклама

Коли ми робимо манікюр, то даємо роботу конкретному майстрові, підтримуємо малий бізнес, економіку держави. А ще – власний бойовий дух. Бо, як сказала в інтерв’ю голова пресофісу "Охматдиту" Анастасія Магерамова, "Брудна голова не наблизить перемоги". Тож замість картати себе, підтримуємо своїх. Та, звісно, себе. Адже наші руки тримають світ.

У матеріалі про правила воєнного манікюру ми писали про те, як доглядати за нігтями в складні часи. Нагадаємо, перше правило (якого дотримано на фото вище) – мінімальна довжина. Волонтерська робота, плетіння сіток, сортування гуманітарної допомоги, приготування та пакування їжі, медична допомога або стрільба – все це потребує коротких нігтів. Такі вже закони воєнного часу. Тонкі, тендітні й водночас довгі нігті ламатимуться. Тому залиште той мінімум, який для вас є прийнятним. "Під корінь" — це найудаліший вибір.

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.