До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як повторити образ Дженніфер Лоуренс на прем'єрі в Каннах

Мерехтливі пухкі губи, бездоганна шкіра — Дженніфер Лоуренс підкорила Канни своїм beauty-образом.

Реклама

32-річна американська акторка Дженніфер Лоуренс з'явилася на прем'єрі французького фільму "Анатомія падіння" та на червоній доріжці Каннського кінофестивалю. Лауреатка "Оскару" та тричі володарка "Золотого Глобусу" обрала для виходу червону сукню Dior, яку поєднала з в'єтнамками. Це не просто епатажний крок, а ще й частина руху, коли зірки намагаються змінити усталені правила червоних хідників щодо взуття на підборах.

Окрім одягу та взуття, увагу привернув лаконічний та розкішний beauty-образ Дженніфер: сяйливі шкіра та помада.

Для обличчя візажисти зірки використовували кілька продуктів: матову тональну основу Dior Forever (Matte) відтінку 2CR Cool Rosy, консилер Dior Forever Skin Correct на тон світліше (1CR Cool Rosy) та "кутюрний" бронзер Dior Forever Natural Bronze відтінку 03 Soft Bronze (лімітований випуск).



Очі Дженніфер підкреслили за допомогою п'ятикольорового набору тіней Palette 5 Couleurs Couture з промовистою назвою відтінку "Grand Bal", а віям надали вигину за допомогою підкручувальної чорної туші Diorshow Iconic Overcurl №090 Black. Об'єму бровам надали за допомогою олівця Diorshow Brow Styler №02 Chestnut.

Набір тіней №539 Grand Bal

Завершальний штрих — губи. Вони здавалися об'ємними не лише за рахунок plumping-ефекту блиску з ефектом збільшення Dior Addict Lip Maximizer, але й завдяки його мерехтливій текстурі. Була створена оптична ілюзія більш яскравого макіяжу за рахунок поєднання рожевого блиску №005 Shimmer Strawberry та соковитого червоного кольору сукні Dior. Закон поєднання рожевого та червоного кольорів спрацював бездоганно.

Dior Addict Lip Maximizer №005 Shimmer Strawberry

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.