До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тональна основа, ідеальна для віку 50+

Візажистці Гуччі Вестман довіряють свій макіяж найвпізнаваніші обличчя Голлівуду, включно з Дженніфер Еністон, Камерон Діаз, Джуліанною Мур і Гвінет Пелтроу; тепер вона створила основу, ідеальну для будь-якого віку.

Gucci Westman є справжнім знавцем текстур і формул макіяжу, які найбільше пасують для тих, кому за п’ятдесят і більше. "У жовтні мені виповниться 52, і з літами правила життя мають змінюватися", — каже вона в інтерв’ю Vogue. – Я візажистка. Я людина, яка носить макіяж, і мені треба, щоб усе було швидко й ефективно". Останній запуск Гуччі, а точніше її бренду косметики Westman Atelier – Vital Complexion Drops, рідка тональна основа, яку вона описує, як легку олію, що в разі нанесення стає більше схожою на м’яку сироватку.

Реклама
Westman Atelier Vital Skincare Complexion Drops

Найцікавішим у цій тональній основі є те, що вона більше схожа на засіб для догляду за шкірою, який на додачу слугує як макіяж. "Мені був потрібен екстраординарний засіб для догляду за шкірою – особливо для моєї вибагливої шкіри, – тому я розробила цю формулу". Інгредієнти основи містять олію цубакі, яку отримують методом холодного пресування з камелії японської. Олія цубакі, каже Гуччі, є матір’ю всіх активних інгредієнтів, оскільки вона помітно покращує рельєф і структуру шкіри. Тональна основа також містить омегу, мінерали, вітаміни A, D, C і E та екстракт женьшеню й гранату, щоб просвітлити, зміцнити та звузити пори. "Мені завжди подобається, коли продукти активні, проте лагідні до шкіри".

Westman Atelier Liquid Blender Brush (незабаром очікується)

Звісно, Вестман також має поради та рекомендації щодо застосування продукту. "Щільне покриття в старшому віці іноді є помилкою; треба трохи змінити підхід. Інакше тональна основа заб’ється в зморшки й окреслить їх". Для досягнення найкращих результатів візажистка рекомендує використовувати пензлик. "Так основа лягає швидше та тонше. З віком пори стають ширшими, навіть на підборідді та лобі. Тональна основа м’яко їх вирівнює та забезпечує набагато рівномірніше покриття". Вестман визнає, що це продукт, запуску якого вона радіє найбільше. "Він легкий, але насичений та ідеального розміру, щоб просто кинути його в сумку й піти". Це макіяж, який ми готові взяти на озброєння.

Джуліанна Мур

Текст: Лорен Мердок-Сміт
За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.