До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкраща туш для вій: 20 варіантів на всі випадки життя

Як вибрати найкращу туш для вій? – Зібрали 20 найкращих представників жанру.

Фото: архів Vogue

Пошук туші мрії може бути нескінченним, особливо з огляду на кількість варіантів на ринку. До того ж з однією тушшю вії можуть мати різний вигляд, залежно від техніки її нанесення, – від зигзагуватого прокручування вій до попереднього їх підготування за допомогою керлера. Отже, вибір найкращої туші залежить від того, якого ефекту ви прагнете і як збираєтеся з нею працювати.

Вії, як і волосся на голові, бувають різних текстур, а тому немає універсальної туші для всіх – її однаково доведеться шукати методом спроб і помилок. Проте коло можна звузити, якщо шукати ідеал серед найкращих, та обмежитись експериментами з розміром щіточки, кольором і формулою для досягнення ефекту тріпотливих вій.

Головне – визначити свої бажання перед купівлею. У той час як одні віддають перевагу натуральнішому ефекту – з м’яко окресленою лінією вій у відтінках коричневого, інші люблять глибокі чорні кольори й густе нанесення туші – що більше драми в погляді, то краще. Є формули, що можуть задовольнити будь-які вподобання: від розділення й подовження до надання об’єму, завивки та тривалого носіння.

Для багатьох з нас ідеальна туш та, що не лущиться й не переноситься на зону навколо очей, водночас нею можна легко створити виразніший погляд, коли це треба. Важливо визначитися зі своїм відтінком: чорний є найпопулярнішим, темно-фіолетовий личить до більшості кольорів очей, а насичений шоколадно-коричневий – має дуже натуральний вигляд і творить дива, особливо на блідіших тонах шкіри.

Реклама
Фото: архів Vogue
7 способів отримати максимум від туші
  1. Щоб туш зберігалася якомога довше, не залишайте надовго пензлик без тюбика. Це допоможе запобігти накачуванню повітря у флакон та висиханню фарби. Добре закривайте туш після використання.
  2. Коли туш почне ставати занадто густою, додайте до неї кілька очних крапель і перемішайте.
  3. Якщо туш закінчилася, а щіточка в неї була ідеальна, чому б не залишити її? Очистьте пензлик засобом для зняття макіяжу з очей, а потім використовуйте з іншою тушшю.
  4. Якщо хочеться ще густіші вії, скористайтеся праймером. Він допоможе збільшити об’єм і водночас зробить вії сильнішими в перспективі, наситить їх живильними інгредієнтами.
  5. Для додаткового об’єму треба профарбовувати вії з обох боків: спершу нанесіть туш на тильний бік вій, а потім підійміть їх, фарбуючи щіточкою звичайним способом.
  6. Якщо туш потрапила на повіки, перш ніж прибрати її, зачекайте, поки вона висохне, а потім зніміть пальцем або ватною паличкою.
  7. Кожна туш має різний фініш, тож не бійтеся наносити дві одночасно, аби досягти ідеального ефекту.
Найкращі 20 тушей для вій від Vogue

1. Byredo Astronomical: найкраща туш для чітких розділених вій.
Окрім неперевершеного лаймово-зеленого паковання, ця туш Byredo має дуже зручну щіточку. Вона чудово розділяє вії й водночас не зменшує об’єму чи колірної насиченості, а ще нею можна приборкати неслухняні вії в куточках. Обов’язково спробуйте.

Byredo Astronomical

2. Yves Saint Laurent Lash Clash: найкраща туш для драматичного погляду.
Останній винахід YSL – туш Lash Clash, що забезпечує густі вії завдовжки XXL за мить – фактично, вона обіцяє збільшення об’єму на 200 відсотків після п’яти рухів своєю пухнастою паличкою.

Yves Saint Laurent Lash Clash

3. Maybelline Colossal Curl Bounce: найкраща туш, що підіймає та підкручує вії.
Вважайте, що кожне ваше бажання щодо вій вже виконано з цією блискучою новою тушшю, яка забезпечує неперевершений об’єм і чарівний завиток. Завдяки зручній вигнутій щіточці, під час нанесення туш не розмазується та не залишає відбитків на шкірі.

Maybelline Colossal Curl Bounce

4. MAC Magic Extension Mascara: найкраща туш для густих вій.
Туш з об’ємом 5D. Так, ви правильно почули. Ця туш вій MAC з п’ятиміліметровими волокнами підіймає і подовжує вії, а ще містить кристалічну пудру-еліксир, яка підсилює її колір і робіть чорне покриття ще чорнішим.

MAC Magic Extension Mascara

5. Chanel Le Volume De Chanel: найкраща туш з ефектом нарощених вій.
Одним нанесенням цієї туші ви отримаєте довші, пухкіші та густіші вії.

Chanel Le Volume De Chanel

6. BareMinerals Strength & Length: найкраща туш для здоров’я вій.
Збережіть здоров’я своїх вій і водночас надайте їм виразності – цей тюбик від BareMinerals містить квітку червоної конюшини та пептиди, які щоденно піклуються про природну красу.

BareMinerals Strength & Length


7. Benefit They’re Real Mascara: найкраща щоденна туш.
Що 15 секунд у Європі продається один тюбик туші Benefit’s They’re Real, – цей факт свідчить сам за себе. Завдяки формулі, що запобігає лущенню та розмазуванню, у поєднанні зі щіточкою для підіймання й подовження вій цей продукт заслуговує на своє місце на алеї слави туші, якби така, звісно, була.

Benefit They’re Real Mascara


8. Pat McGrath Labs Dark Star Mascara: густі вії з ефектом легкості та пурхання.
Якщо вам подобаються густі та пишні вії, зверніть увагу на туш Dark Star від Пет МакГрат. Вона легко нашаровується і з кожним рухом щіточкою додає погляду драми.

Pat McGrath Labs Dark Star Mascara

9. Rimmel Wonder’Extension: найкраща туш для об’єму.
Ця туш має помірну ціну та ідеальна для створення ефектних вій без грудочок – очікуйте легкості від формули, яка не розшаровується.

Rimmel Wonder’Extension

10. Blink Brow Bar Iconic Tubing Mascara: найкраща туш, що легко знімається.
Ця туш для вій – чудовий вибір для тих, хто не любить витрачати багато часу на демакіяж. Окрім того, що вона гарно фарбує вії, містить вітаміни Е і В для їхнього живлення, Blink Brow Bar Tubing Mascara Review ще й легко відшаровуються під час контакту з водою.

Blink Brow Bar Iconic Tubing Mascara

11. Dior Diorshow Pump 'N' Volume: найкраща туш для тривалого носіння.
Серед переваг цієї туші – стійкість упродовж 24 годин, унікальна формула, що легко нашаровується та дбає про вії. Також очікуйте чітко окреслених довгих вій, які є візитівкою Diorshow.

Dior Diorshow Pump ‘N’ Volume


12. Lancôme Monsieur Big Mascara Extreme Black: найкраща туш для швидкого wow-ефекту.
Культова туш Lancôme Monsieur Big — для надання віям об’єму, чіткості та довжини нового рівня – тепер випускається в "екстремальній" версії, що створює об'ємніші та сміливіші вії одним рухом пухнастої щіточки. Крім того, вона тримається до 24 годин.

Lancôme Monsieur Big Mascara Extreme Black


13. Clinique High Impact Zero Gravity Mascara: найкраща туш, що підкручує вії.
Ця знахідка від Clinique забезпечує природний завиток і тримається до 24 годин.

Clinique High Impact Zero Gravity Mascara


14. Glossier Lash: найкраща туш для натурального погляду.
Ця туш майже непомітна – вона залишає вії схожими на ваші власні, лише трохи покращує. Настільки природно, наскільки це можливо.

Clinique High Impact Zero Gravity Mascara

15. Milk Makeup Rise Mascara: найкраща багатофункціональна туш.
Якщо ви хочете все й одразу: підіймання, підкручування, подовження та стійкість, то ця туш для вас. Вона також не містить парабенів і є веганською.

Milk Makeup Rise Mascara



16. Праймер і туш для вій Double-Ended Volume Set, Revitalash: найкраща туш для об’єму та довжини.
Двостороння туш, що постачається з праймером, який збільшує об’єм, а формула туші та щіточка допомагають підкручувати вії. На додачу збагачена компонентами, які допомагають відростити вії.

Праймер і туш для вій Double-Ended Volume Set, Revitalash

17. Zara Cosmic Mascara: найкраща бюджетна туш.
Туш Zara має стильне мінімалістичне паковання й дуже помірну ціну, водночас чудово підкручує та подовжує вії.

Zara Cosmic Mascara

18. Guerlain Maxi Lash So Volume: найкраща туш для вечірнього виходу.
Туш Guerlain в елегантному пакованні – потрібна річ для прихильниць густих вій. Головка щітки виготовлена з тонких гумових зубців, що дають змогу легко захопити й профарбувати кожну вію в інтенсивний чорний колір.

Guerlain Maxi Lash So Volume Mascara

19. L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara: найкраща з недорогих.
Нова туш для вій від L’Oréal дає фори дорожчим брендам. Завдяки збитій текстурі, вона дає змогу досягти об’єму, не обтяжуючи вій.

L’Oréal Paris Air Volume Mega Mascara

20. NARS Climax Mascara: найкраща базова туш.
Завдяки своїй складній формулі та чудовій щіточці Climax Mascara від NARS покриває кожну вію легким шаром, який залишається еластичним і м’яким на дотик, запобігаючи небажаному відчуттю "хрускоту".

NARS Climax Mascara

Текст: Hannah Coates та Lauren Murdoch-Smith
За матеріалами vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.