До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Cелфі зі спальні, що надихнуло Dior на подіумний макіяж

Як переосмислити макіяж з класичними стрілками? Наслідуємо приклад візажиста Dior Пітера Філіпса, завдяки якому млосний і вабливий котячий погляд отримав нове життя.

Dior SS2023

На показі Dior весна-літо 2023, лінії, проведені верхнім і нижнім контуром вій, зустрілися у внутрішніх куточках очей в тонкому, але виразному перехресному візерунку, який Філіпс назвав символічним.

Реклама

"Раніше митці позначали свої вироби хрестами й іншими символами, але це також дуже практичний спосіб – намалювати стрілки на очах", – каже він. І це доречно, оскільки колекція була натхнена королевою Катериною Медічі, яка правила Францією в XVI сторіччі. "Інша причина – Стелла Лючія – одна з моделей, що брала участь у показі".

Катерина Медічі

Все почалося з того, що креативна директорка модного дому Dior Марія Грація К’юрі показала Філіпсу фотографію з соцмережі Лючії, і команда вирішила адаптувати цей макіяж для всіх моделей, які брали участь у показі. "Це дуже круто, коли ці два абсолютно протилежні жіночі персонажі надихають нас на створення образу, – каже Пітер. – У нас є історична постать і молода сучасна дівчина, яка робить селфі у своїй спальні та завантажує їх у соцмережі".

Для створення живого, злегка неідеального макіяжу очей, Філіпс використовував водостійкий олівець Diorshow Khôl у дуеті з Diorshow 24H Stylo з гелевою формулою. К’юрі й Філіпс відмовилися від традиційної рідкої підводки, тому що вона давала "занадто чисту лінію, в стилі 60-х", тоді як 24H Stylo створювала "дещо брутальний та розмитіший ефект".

Водостійка гелева підводка для очей Diorshow 24H Stylo, Dior
Водостійкий олівець зі спонжем для розтушовування та стругачкою Diorshow Khôl, Dior


Поряд з розчесаними бровами, чистою природною шкірою та зволоженими губами на показі використали ще одну ключову деталь макіяжу. На повіки деяких дівчат команда нанесла тіні з палітри 5 Couleurs Couture у відтінку 349 Prêt-à-Porter, натхнені колекцією Dior весна-літо 2023. У ній представлено безліч кольорів, які пасують до осіннього гардероба й не тільки. "Якщо ви хочете адаптувати цей макіяж до повсякденного життя, варто доповнити його одним з нюдових відтінків тіней, – каже Філліпс. – Це зробить образ довершеним".

Палітра тіней 5 Couleurs Couture у відтінку 349 Prêt-à-Porter, Dior

Текст: Hannah Coates

За матеріалами www.vogue.com

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.