До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

19 разів, коли знаменитості з’являлися без макіяжу

Спосіб життя знаменитостей — це не тільки червоні килими, свята й шопінг у неробочий час. Коли бракує часу, поруч немає гламурної команди, яка б зробила зачіску й макіяж, їм також подобається ходити з оголеними обличчями та без макіяжу. Іноді зірки відзначають ці моменти одним-двома селфі й демонструють свою справжню шкіру – плями, синці під очима тощо – в Instagram.

Сальма Гайєк

Селфі без макіяжу дає нам змогу побачити наших улюблених зірок такими, якими вони є насправді, – і хоча багато хто, природно, генетично благословенний, – а їм набрати більше балів у соцмережах.

Реклама

Незалежно від того, чи це Ель Фаннінг, яка демонструє свою шкіру, схильну до екземи ("екзема, але нанесіть тіні для повік", — пише вона в Instagram), або Адель, яка святкує отримання нагороди в спортивних штанях і без фірмової підводки, нижче Vogue показує деякі з найпам’ятніших моментів, коли знаменитості з’являлися без мейкапу.

Текст: Hannah Coates

За матеріалами Vogue.co.uk

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.