КУПИТИ КВИТКИ

Нові суперзасоби для боротьби з пігментацією

Осінь традиційний час для того, щоб починати боротьбу з пігментацією, яка виникла влітку. Обираємо засоби, які довели свою ефективність.

Реклама.

Крем-піна для вмивання

Пригнічує вироблення меланіну, а завдяки поєднанню транексамової кислоти й ніацинаміду ефективно освітлює та вирівнює колір обличчя. Амінокислоти й пептиди рису живлять шкіру та сприяють утриманню вологи в ній.

Освітлювальний засіб для вмивання Foaming Cream Cleanser, HydroPeptide

Сироватка

Перевага цього засобу в тому, що він бореться з пігментацією, не спричиняючи лущення шкіри. У складі — антиоксидантні екстракти грибів рейші та шиїтаке, ніацинамід для зволоження, транексамова кислота і альфа-арбутин проти темних плям, а також освітлювальні пептиди.

Tranexamic & Arbutin Advanced Brightening Serum, Allies of Skin

Сироватка

Головна новинка року від La Roche-Posay — засіб з активним інгредієнтом мелазилом, розробка якого тривала 18 років. Він захоплює надлишок меланіну і не дає проявлятися пігментним плямам. Також у складі ніацинамід у концентрації 10 %, що запобігає пігментації та годиться для чутливої шкіри.

Сироватка від пігментних плям Mela B3, La Roche-Posay

Концентрат

Не просто видаляє темні цятки, а й бореться з віковими змінами, покращує тон шкіри та надає їй сяйва. Все завдяки потужній суміші освітлювальних транексамової кислоти й гексилрезорцину, а також комплексу Lumiyouth.

Освітлювальний омолоджувальний концентрат Diamond Luminous Perfecting Serum, Natura Bissé

Крем

Діє на всіх фазах утворення пігментних плям. Містить бісаболол, що перешкоджає виникненню запалень, мелано-гексапептид, що гальмує синтез меланіну, та світлорозсіювальні компоненти для рівного тону обличчя.

Освітлювальний коригувальний крем Luminant, [comfort zone]

Крем

"Найращий крем від пігментації діє комплексно, впливає не лише на зовнішній вигляд, а й на структуру і функції шкіри, — вважають в Instytutum. — Вітамін С у складі засобів необхідний для відбілювання, вирівнювання кольору. Він уповільнює процеси окислення, не допускає руйнування клітин, підтримує обмін речовин". У складі крему також вітамін Е, ніацинамід, олеанолова та гіалуронова кислоти, сквалан та трипептид-5.

C-Illuminating Moisturizer, INSTYTUTUM

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.