До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gym Lips: простий TikTok-тренд, що збільшує губи

Забудьте про філери. Є новий, схвалений у TikTok спосіб збільшити губи – без ін’єкцій. Свого часу Кайлі Дженнер сприяла зростанню популярності ін’єкційних препаратів, тепер нове покоління використовує макіяж, щоб зробити свої губи пухкими з мінімальними зусиллями.

@alixandriacapparelli Gym lips trend @Kelli Anne Sewell #gymlips#makeup#beautytips#cleangirlmakeup♬ original sound – Kelli Anne Sewell

Назву цього тренду, Gym Lips, вигадала візажистка Керрі Енн Сьюелл. Техніка передбачає використання олівця для губ тілесного, nude-відтінку, що збігається з відтінком губ. Олівцем треба окреслити контур, а потім завершити бальзамом для губ для природного пухкого вигляду. Техніка швидко поширюється в TikTok – гештег на сьогодні має 7 мільйонів переглядів – ця техніка робить губи соковитішими й об’ємнішими та не потребує жодних ін’єкційних втручань.

Реклама

Тенденція така популярна, що ритейлери спостерігають зростання обсягів продажів тілесних олівців для губ, а також зволожувальних бальзамів для губ. "Порівнюючи з минулим роком, наші продажі косметичних засобів для губ зросли на 49%, — каже Джорджія Вайт, баєрка салону краси John Lewis. – Прозора олійка Dior Lip Glow Oil – справді чудовий продукт для створення образу, і продажі відтінку 000 зросли на 1000%".

Dior Lip Glow Oil

Інший популярний зволожувальний засіб для губ – Clarins Lip Oil. Тим часом ви можете скористатися простим прозорим бальзамом для губ – будь-яким, що надає ніжного вологого блиску губам.

Clarins Lip Oil

Звісно, для відтворення техніки знадобиться ще знайти той самий олівець для губ у відтінку, близькому до природного тону губ. У MAC чудовий вибір відтінків (наприклад, відтінок Spice), Pillow Talk бренду Charlotte Tilbury вважається культовим; також колекцію матових олівців для губ випустив бренд Rare Beauty, який заснувала Селена Гомес.

Rare Beauty Kind Words

За матеріалами vogue.co.uk

Текст: Hanah Coates

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.