До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих подарунків краси від українських брендів

Підтримати своїх і підтримати себе — головна місія святкових днів. Вибираємо подарунки від українських брендів, які хочеться дарувати й хочеться мати в себе

Mon Mou

Інколи люди дізнаються, що MonMou — український бренд і щиро дивуються.

Реклама

Нам є чим пишатися — це вироби краси для догляду за волоссям: шовкові наволочки, що полірують волосся під час сну; естетські рушники-тюрбани, що вбирають вологу після миття та дбають про волосся, не обтяжуючи його; це шовкові резинки, які не залишають заломів, а також масажери для шкіри голови. Може здаватися, що це зайва розкіш, але варто спробувати — і життя вже не буде як колись. Це справді інноваційні, ефективні й дуже гарні засоби, варті інвестицій.

Mola

Сироватки Mola — самодостатній та ефективний продукт. Швидко всотуються, годяться завдяки цьому навіть для жирної шкіри; мають зручне паковання й дозатор; гарні на вигляд у ванній. Колекція засобів з вітаміном С — найкращі рекомендації: вона повертає сяяння шкірі й дає певну свободу від фільтрів в інстаграмі й тональних засобів.

Candle Nova

Складно придумати подарунок, який би був таким доречним у ці темні часи: свічки Candle Nova гарно горять, приємно пахнуть (вибір ароматів велетенський), а також дають змогу підтримувати ековідповідальність і водночас задовольняють естетські потреби. Вінтажний кришталь, що застосовують у Candle Nova, можна знову заповнити воском — і свічка матиме вічне життя.

Moon&Rune

Засоби Moon&Rune виготовляють за всіма стандартами міжнародних норм GMP, на сертифікованому обладнанні, в сучасній лабораторії. Паковання цього року змінили, щоб зробити його ековідповідальнішим. Скраб Tonka beans & Vanilla годиться і для тіла, і для шкіри голови, і це дуже круте поєднання, бо одним засобом можна вирішити відразу два завдання. До того ж він запаморочливо пахне й залишає шкіру тіла оксамитовою, а шкірі голови дає змогу дихати.

Mamash Organic

Український бренд з львівським корінням Mamash Organic, заснований у 2017, має зіркових клієнтів, серед яких Маша Єфросиніна, Санта Дімопулос, Анна Андрес, Катерина Осадча тощо. Всі консультації з добору засобів проводить лікар-косметолог — достатньо написати в інстаграм-директ. Але набір для догляду за волоссям можна купувати без консультації. Він містить два засоби, які допомагають відновити волосся й пришвидшити його ріст. Спрей-терапія для підсиленого росту, зволоження й збільшення густоти волосся містить ніацинамід (одна з форм вітаміну В3), що активує клітинну енергію та є потужним антиоксидантом, а також збагачений мультивітамінами, D-пантенолом, протеїнами шовку й водоростями ламінарії. Живильна суха олійка призначена для сяяння й блиску волосся — серед її компонентів олія горіха макадамії, жожоби, аргани, інка-інчі тощо.

Inro

Inro в перекладі з японської означає "коробочка для зберігання дрібних предметів". У "коробочках" від українського бренду ароматів Inro — аромати для дому, які наповнюють оселю та створюють відчуття затишку й прихистку. Можна ставити в гардеробну й ванну (тоді буде достатньо всього однієї-двох паличок); можна використовувати для великих приміщень (тоді краще взяти всі палички з комплекту для того, щоб аромат був яскравим).

Irene Bukur

Нічна крем-маска Radiance містить АНА-кислоти та поєднує в собі функції відновлювальної маски й омолоджувального крему. Безцінно в період, коли шкіра оновлюється повільніше через брак світла й холод.

Zirka

Один з найкращих подарунків на свята — блискітки. Глітер українського бренду Zirka випускається з приміткою "біо" — це означає, що він не забруднює довкілля та є біорозкладним, на відміну від звичайного металевого глітеру.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.