До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перемога! Ярослава Магучіх – чемпіонка світу зі стрибків у висоту у приміщенні

20-річна українська легкоатлетка Ярослава Магучіх стала чемпіонкою світу зі стрибків у висоту у приміщенні

Фото: CARLOS TEIXEIRA

"Їхала на Чемпіонат Світу з однією метою – показати, що українці – сильна нація, вона ніколи не здається і боротиметься за свою незалежність та цілісність", – каже чемпіонка в ексклюзивному коментарі для vogue.ua.

Реклама
Getty

На зимовому чемпіонаті світу 2022 року в сербському Белграді Магучих виборола "золото" з результатом 2,02 м, обійшовши найближчу суперницю на 2 см.

Getty

Нагадаємо, Ярослава – бронзова призерка Літніх Олімпійських ігор 2020 року, чемпіонка Європи з легкої атлетики в приміщенні (2021), чемпіонка Європи серед юніорів, чемпіонка світу та Європи серед юнаків, рекордсменка світу серед юніорів до 20 років. У своєму інтерв'ю для VOGUE UA Ярослава розповідала, про свої спортивні ритуали. Виявилося, що більша частина з них пов'язана з красою. Так, вона неодмінно плете коси перед змаганнями. Свої знамениті "колоски" Ярослава робить собі сама — каже, це її заспокоює, та й з манікюром відводить душу. Цього разу вона обрала манікюр у кольорах українського прапора.

Getty

Ще одна фішка в образі чемпіонки — витончені жовті стрілки, які бездоганно римувалися з гумками для волосся. Браво, Ярославо.

Getty

Не следуй за модой — ощущай её

Подписаться

Еще в разделе

Популярное на VOGUE

Продолжая просмотр сайта, вы соглашаетесь с тем, что ознакомились с обновленной политикой конфиденциальности и соглашаетесь на использование файлов cookie.