Сумки з анімалістичним принтом — гарячий тренд осені, який ви не можете пропустити

Анімалістичні принти то з'являються, то зникають із модних трендів, але зараз вони явно "на коні". Звичайно, для деяких людей дикі візерунки є невіддільною частиною гардероба, незалежно від тимчасових тенденцій. Однак якщо подивитися ширше, леопардові, зеброві, тигрові, коров’ячі та зміїні принти нині на піку популярності — їх можна побачити на подіумах, на вулицях столиць моди та великих міст, а також в стрічках соціальних мереж.

Jil Sander весна-літо 2024

Найлегший спосіб додати анімалістичні принти до свого гардероба — почати з аксесуарів. Якщо ви прихильник стриманих образів, то сумка з принтом стане ідеальним варіантом — вона дозволить вам уникнути покупки, наприклад, сміливого леопардового пальта чи тигрового жакета, які може бути складно поєднувати з іншим речами. Наприклад, ви можете випробувати одну з нових сумок-бочок із зебровим принтом від Talia Byre, яка стала доволі популярним аксесуаром на Тижні моди в Лондоні. Цю сумку також скоро випустять у варіантах з коров’ячим і жирафовим принтами. Вона виявилася не тільки зручним і доволі містким аксесуаром, але й викликала чимало обговорень і привернула до себе увагу як в реальності, так і в мережі.

Bottega Veneta осінь-зима 2024/2025

Цієї осені варто звернути увагу на вінтажні сумки з анімалістичними візерунками. Вони не тільки додають цікавості образу, але й мають свою історію та особливу атмосферу, що робить їх унікальними. Відомі ікони стилю, такі як Кейт Мосс, ще у 1990-х зробили ці сумки популярними, і зараз вони знову повертаються на передову модної індустрії. Особливо актуальними є моделі з природними потертостями, які надають аксесуару автентичності та характеру. Серед вінтажних моделей слід звернути увагу на моделі Louis Vuitton або ж Azzedine Alaïa.

Khaite осінь-зима 2024/2025

Сумки з такими принтами прекрасно поєднуються як з класичними образами — тренчами, пальтами чи в’язаними светрами, так і з більш сміливими ансамблями. Вони додають акцент і завершеність будь-якому вбранню, дозволяючи виділитися. Прокрутіть далі, щоб ознайомитися з найактуальнішими варіантами сумок з дикими візерунками, які допоможуть зробити ваш образ яскравим і сучасним.

BALENCIAGA
ISABEL MARANT
FENDI
KHAITE
ALAÏA
FERRAGAMO
KNWLS
SAMSØE SAMSØE
STAUD
MARNI
RABANNE
LOUIS VUITTON
MARC JACOBS
SAINT LAURENT

Популярне на VOGUE