Найкраще взуття 2024 року, в якому вам буде комфортно весь день

Звичайна прогулянка може стати справжнім випробуванням, якщо ви обрали невдале взуття. Правильно підібрані кросівки — запорука вашого комфорту і здоров'я. Тож давайте поговоримо про те, як зробити вдалий вибір.

Часто слова "взуття для прогулянок" асоціюються з чимось немодним. Однак сучасні технології дозволяють брендам створювати моделі, де зовнішній вигляд не поступається функціональності. Сьогодні ви можете насолоджуватися і комфортом, і дизайном.

Якщо ваш щоденний маршрут обмежується кількома колами навколо кварталу, вам може підійти будь-який вид взуття, аби вам у ньому було зручно. А для тих, хто прагне збільшити кількість кроків, важливо обирати легкі кросівки з ортопедичними властивостями й водонепроникним покриттям, які забезпечать комфорт на будь-якій дистанції та за будь-яких умов.

У цьому матеріалі ми зібрали найкращі кросівки для прогулянок. Незалежно від того, плануєте ви похід у гори чи швидку прогулянку вздовж пляжу, неспішний променад міськими вулицями або шопінг, ми допоможемо вам знайти ідеальну пару для кожної ситуації.

New Balance 9060

New Balance 9060 — це сучасні та стильні кросівки, що забезпечують комфорт і підтримку в будь-яких умовах. Універсальний дизайн робить їх ідеальним вибором для прогулянок містом і для активного відпочинку на природі.

Adidas Terrex AX4 Gore-Tex

Adidas Terrex AX4 Gore-Tex — кросівки, що ідеально відображають популярний стиль gorpcore. Вони чудові для походів, бо дуже легкі; а технологічні рішення забезпечують захист від води та бруду завдяки матеріалу Gore-Tex.

Asics Gel-Kayano 31

Asics Gel-Kayano 31 — нова модель кросівок, яка підкорить ваше серце. Незалежно від того, займаєтеся ви бігом чи ходьбою, або плануєте похід, ці кросівки забезпечать вам необхідну підтримку. Головні переваги — оновлений верх із дихаючої сітки та підошва AsicsGrip.

Skechers Track New Staple

Skechers Track New Staple — бюджетний варіант кросівок, що пропонують надійну підтримку стопи та ортопедичний комфорт. Бренд Skechers відомий якісним спортивним взуттям, і ця модель не є винятком. Устілки з memory foam забезпечують максимальний комфорт під час тривалих прогулянок. Важливо, що ці кросівки виготовлені зі 100% веганських матеріалів, що робить їх екологічно чистими.

Salomon Advanced XT-6 Gore-Tex

Salomon Advanced XT-6 Gore-Tex — трендові та функціональні кросівки для легких фізичних навантажень і повсякденного використання. Це практична пара, яка забезпечує комфорт завдяки підп’ятку, м’якій підошві та устілці.

JW Anderson Bumper-Hike Low-Top Sneakers

JW Anderson Bumper-Hike Low-Top Sneakers ідеальні і для легких спортивних занять, і для повсякденного носіння. Забезпечують комфорт завдяки м’якій підкладці в області щиколотки, зручній устілці та підошві.

The North Face Glenclyffe Zip Boots

Чи можна уявити добірку взуття для ходьби без пари The North Face? Відомий своїми виробами для активного відпочинку, бренд пропонує модель Glenclyffe Zip Boots, яка поєднує міцність туристичних черевиків із комфортом кросівок для міста. Завдяки системі швидкої шнурівки та захисту носка ці черевики гарантують стабільність і надійність на будь-якому шляху.

Puma Softride Sway FelineFine

Якщо масивні кросівки не у вашому стилі, то Puma Softride Sway FelineFine — це те, що вам потрібно. Вони оснащені технологією Softride EVA для цілодобового комфорту та мають елегантний дизайн із додаванням леопардового принта.

Loewe Flow Runner

Loewe Flow Runner легко переходять з сезону в сезон. Завдяки замшево-шкіряним деталям і силуету, натхненому стилем 1970-х, ця пара стане чудовим вибором для будь-якого сезону.

Asics Gel-Cumulus 26

Asics Gel-Cumulus 26 — надійний вибір для серйозних любителів ходьби. Вони доступні в класичних чорному і білому кольорах, а також у ніжних рожевих та м'ятних відтінках. Ці кросівки дозволяють повністю зосередитися на прогулянці, не турбуючись про мозолі, болі у п'ятах та суглобах.

Популярне на VOGUE