Всі події
Смак Франції: гастрономічна вечеря L'Atelier Du Goût Grey Goose
30 листопада 2018
В кінці осені у Києві минула звана вечеря L'Atelier Du Goût Grey Goose, присвячена колоритній кухні Провансу. У затишному залі ресторану Comme Il Faut гостям запропонували відкрити для себе справжній смак Франції разом із вишуканою горілкою Grey Goose. Оформлення в найкращих прованських традиціях, жива музика і меню від Лорана Азула, шеф-кухаря французького ресторану L'Ekrin, володаря зірки "Мішлен" – зробили цей вечір незабутнім для всіх запрошених. Супроводом для його гастрономічним шедеврів стали різноманітні коктейлі на основі Grey Goose. Приймав гостей Франсуа Тібо (François Thibault), Maître de Chai – творець рецептури горілки Grey Goose.
Не слідуй за модою — відчувай її
Підписатися