До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільні сукні з бантами повертаються

Весільні сукні з бантами — не новий тренд. Подібні образи перевірені вже кількома сезонами поспіль, проте 2022 року такі сукні переважатимуть під час весільного сезону. Дизайнери з особливою любов’ю прикрашають весільні сукні елегантними й романтичними бантами різних форм і розмірів: легким декором з органзи або сітки на плечах, розкішними атласними бантами на талії й грудях, а також великими варіантами, що переходять у шлейфи. Vogue.ua зібрав наймодніші весільні сукні з бантами в колекціях весна-літо 2022.

Berta

Банти у всіляких варіаціях прикрашають весільні образи цього сезону. Berta показали невагому сукню з напівпрозорої тканини з легкими бантами на плечах, які гарно розвіваються під час ходи, Markarian декорували мереживну силуетну сукню великим бантом на спині, що відіграє роль шлейфа, а Oscar de la Renta запропонували ефектне міні зі шлярками й пишним декором біля лівого плеча. Одну з найкращих весільних суконь цієї весни показали Viktor & Rolf — мінімалістичний образ з білосніжного крепу з відкритою спиною, довгими рукавами та розкішним об’ємним бантом ззаду на талії.

Реклама
Markarian
Oscar de la Renta
Viktor & Rolf
Zuhair Murad

Тенденція на романтичний декор у вигляді бантів не оминула й колекції ліванського дизайнера Зухаїра Мурада, який славиться своїми "королівськими" весільними сукнями. У цьому сезоні весна-літо 2022 вбрання з мерехтливими елементами обіймає великий білосніжний бант на талії. Примірявши цю сукню, її не захочеться знімати. Найефектніший вигляд великі банти мають у парі з весільними сукнями лаконічного крою, тоді вся увага прикута до цього вишуканого декору. Зокрема, Amsale прикрасили атласну білу сукню лише однією акцентною деталлю на спині, тоді як Halfpenny London помістили великий бант у зону декольте (до речі, цей хитрий стилістичний прийом згодиться для дівчат з маленькими грудьми).

Amsale
Berta
Halfpenny London
Safiyaa

Про наречених, які віддають перевагу весільним брючним костюмам або комбінезонам, дизайнери також подбали в новому сезоні. Наприклад, Kaviar Gauche запропонували атласний комбінезон довжини міні з великим бантом на грудях і знімною спідницею до підлоги, а Viktor & Rolf прикрасили елегантний образ акуратним і вишуканим декором на талії.

Kaviar Gauche
Viktor & Rolf

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.