До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Племінниця принцеси Діани виходить заміж

Сезон королівських весіль триває. Не встигли ще вщухнути розмови навколо весілля принцеси Беатріс, онучки королеви Єлизавети II, як стало відомо ще про одну урочистість, що наближається: леді Амелія Спенсер, племінниця принцеси Діани і двоюрідна сестра принців Вільяма і Гаррі, виходить заміж.

Эліза Спенсер и Амелія Спенсер

Обранцем дівчини став давній бойфренд Грег Маллет, а радісною новиною з шанувальниками пара поділилася в соціальних мережах. Майбутня наречена опублікувала світлину, на якій можна легко роздивитися обручку з великим діамантом, з підписом: "Я просто не можу бути щасливішим, я люблю тебе всім серцем". Зроблено пропозицію було на виноградниках неподалік Кейптауна, де зараз живуть Амелія і Грег.

Реклама
Леді Амелія Спенсер і Грег Маллет

Про майбутнього чоловіка леді Амелії Спенсер відомо не дуже багато. Він займається нерухомістю, а його дядько досить відома в ПАР людина — екс-тренер національної збірної з регбі Нік Маллет. З племінницею принцеси Діани вони познайомилися близько 10 років тому під час навчання в університеті.

Леді Амелія Спенсер і Грег Маллет

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.