До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменитості, які вийшли заміж у чорних сукнях

Багато хто може не погодитися, але для деяких наречених чорний — однозначно щасливий колір. Він уособлює елегантність і силу. І попри те, що диктують традиції весільної моди, останнім часом наречені стали вибирати більш темні і кольорові відтінки для свого вінчального вбрання, зокрема, маленькі чорні сукні для невеликої урочистості. Так, якщо ви плануєте провести розпис у колі найближчих, то чорна сукня, безумовно, стане елегантною і позачасовою заявою.

Весілля Ель Макферсон-Юн

Знаменитості також як весільний образ вибирають чорний колір. Так, Ель Макферсон-Юн, експертка з історії мистецтва, надягла чорну сукню Emilia Wickstead з приголомшливим гігантським білим бантом на спині — такий образ дівчина вибрала для невеликого поствесільного вечора. Крім того, завжди стильна Сара Джессіка Паркер довела, наскільки разюче гарною може бути весільна сукня в чорному відтінку — наречена вибрала пишне вбрання з багатоярусною спідницею Morgane Le Fay для того, щоб вимовити заповітне "Так" своєму нареченому Метью Бродеріку ще в 1997-му році. Нижче представлені знімки знаменитостей, які виступили проти традицій і надягли чорні весільні сукні.

Реклама
Весілля Сари Джессіки Паркер
Весілля Лідії Панг
Весілля Тіни Тернер
Весілля Шеней Граймс
Весілля Авріл Лавін
Весілля Ліберті Росс

Якщо ви вирішите вибрати маленьку чорну весільну сукню, вам, звісно ж, не доведеться турбуватися про те, що вона вийде з моди. Щоб полегшити пошук відповідних варіантів, ми зібрали 10 ідеальних, які стануть "родзинкою" вашого образу. Незалежно від того, шукаєте ви мінімалістичне вбрання чи образ, прикрашений пір'ям, у нашій добірці ви обов'язково знайдете сукню мрії, гідну такого особливого дня, як весілля.

<b>черные свадебные платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.