До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Знаменитості, які вийшли заміж у мінісукнях

Коли ми уявляємо весільні сукні знаменитостей, ми очікуємо пишності і величі. При всьому їхньому багатстві і зв'язках можна припустити, що наречені із зоряного списку виберуть розкішний образ з багатошаровою спідницею, сукню-рибку з подовженим шлейфом і розшиту вуаль. Проте, дехто з дівчат надає перевагу не традиційній весільній сукні, а сучасному міні. Так, буквально місяць тому Ґвен Стефані вийшла заміж за Блейка Шелтона на таємній церемонії саме в такій сукні. Як другий весільний образ, наречена одягла сукню-бюстьє з пишною спідницею з тюлю і квітковою аплікацією на талії, авторства дизайнерки Віри Вонг.

Гвен Стефані

Весільні мінісукні були завжди в нашому житті. Згадати хоча б таких зіркових актрис, як Елізабет Тейлор і Одрі Гепберн, які ще в 1960-х роках популяризували короткі весільні сукні. Так, Одрі на своє весілля з Андреа Дотті надягла рожеву сукню з високим коміром, розроблену для неї брендом Givenchy, а Елізабет на своїй п'ятій церемонії з'явилася в короткій сукні в стилі ампір з довгими прозорими рукавами-балонами. Це далеко не єдині приклади весільних мінісуконь знаменитостей. Так, принцеса Шарлотта Казірагі для цивільного розпису надягла мереживне міні з трьома бантами Saint Laurent, а Поппі Делевінь вийшла заміж у кутюрному вбранні Chanel. Хоча технічно це було мінісукні з заниженою талією і короткими рукавами, але прозора підкладка, яка виступає з-під вбрання, створювала більш елегантний позачасовий силует. Vogue.ua зібрав найкрасивіші весільні мінісукні знаменитостей.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.