До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Юлія Ігнатченко — про весільний образ, вінчання та першу зустріч з коханим

27 липня Юлія Ігнатченко і її коханий Сергій повінчалися. Після двох років шлюбу, пара вирішила заприсягтися в любові й вірності на священному таїнстві перед Богом. Роман Юлії та Сергія розвивався стрімко й гарно, і дотепер вони тішать одне одного й роблять сюрпризи. Vogue.ua надихнувся їхньою романтичною історією і поговорив з Юлією Ігнатченко про: заручини, весільний образ, вінчання й першу зустріч з коханим.

На запитання про те, як вони познайомилися, Юлія усміхається й відповідає: "Це було ще дев’ять років тому на святкуванні Нового року в Сергія. Тоді в мене виникли до нього почуття, та я так і не наважилася про них сказати". Однак це була все-таки доля. Три роки по тому пара знову зустрілася й цього разу їхні почуття були взаємними. "У нас зав’язався роман і вже за дев’ять місяців мій коханий освідчився. Друзі жартували, що наші почуття визрівали стільки, скільки триває сон дитини в лоні матері".

Реклама
Сукня ADAMARIS Bridal весна-літо 2021

"У нас був дуже гарний роман, Сергій поводився як справжній джентльмен, і це залишилося незмінним, ніби ми зустрілися тільки вчора. Рік ми жили в різних країнах, і наші побачення завжди були емоційно особливими, як першого разу. Ми й нині організовуємо одне одному побачення-сюрпризи, і в нашій спальні щодня стоїть свіжий букет моїх улюблених півоній, які дарує мені чоловік", — розповідає Юлія. Любовна історія пари набирала обертів й ось настав той самий день, коли Сергій запропонував одружитися. "Ми летіли на бізнес-джеті до Швейцарії, і коли підійнялися на чималу висоту — він став на одне коліно й дістав заповітну коробочку Tiffany & Co. Я відчула, що моє життя перетворюється на казку", — згадує Юлія.

Весілля пара вирішила зіграти за пів року після заручин, щоб встигнути добре підготуватися. "Урочисту церемонію влаштували в старовинному віденському замку, а я була справжньою принцесою — у діамантовій діадемі й весільній сукні від австрійського дизайнера з українським корінням. Було багато гостей зі Швейцарії й Австрії і, звісно ж, мої друзі й родичі з України. Найбільше мені запам’яталися емоції, які я відчувала на весіллі, — безмежне щастя, кохання чоловіка та вдячність долі за цю зустріч". На весілля наречена вбралася в білосніжну сукню з триметровим шлейфом, розшиту перлами й ніжною ручною вишивкою. "Сукня важила понад десять кілограмів і мені допомагали вдягати її чотири людини", — згадує Юлія. Вінчальний образ наречена обіграла білими туфлями Prada й прикрасами Tiffany & Co. з колекції Tiffany Victoria.

До питання вінчання пара поставилася серйозно, їм знадобилося два роки, щоб втілити задумане. "Ми кохаємо одне одного й заприсяглися зберегти наші стосунки назавжди! Тому вирішили бути парою і перед Богом, щоб наша любов жила вічно". Образ для вінчання Юлії створив Андре Тан. "Він надихнувся нашою історією кохання і намалював мені ескіз елегантної сукні ще під час нашої першої зустрічі. Ця сукня кардинально відрізнялася від весільної — вона була легка й невагома, пошита з двох типів тканин, а сама модель ефектно окреслювала мою фігуру, — розказує Юлія. — Але на цьому він не зупинився і зшив спеціально для мене білий брючний костюм, розшитий камінням Swarovski. У цей образ я вбралася для другої частини врочистостей".

Юлія згадує їхнє таїнство вінчання з великою радістю й каже, що це було одне з найважливіших рішень у їхньому житті. "Вінчання — дуже відповідальний крок, тому й підготовка потребує більше часу. Це дуже трепетні почуття, коли ти готуєшся заприсягнути чоловікові перед Богом".

Модель Юлія Ігнатченко @juli.aignatchenko
Makeup&Hair: @stylist_me Світлана Медведєва
Photo: @tymurdeina Тимур Дейна
Producer: Валерія Гуза @valeriya_guza
Location: @avalon.kyiv
PR: Маша Боровенська @mariborovenskaya

Знімання відбулося за підтримки весільного салону ADAMARIS @adamarisbridal

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.