До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Віра Вонг представила першу весільну колекцію Vera Wang Haute

Легендарна дизайнерка весільної моди Віра Вонг представляє новий напрям свого однойменного бренду — Vera Wang Haute. Тепер команда її бренду працюватиме не тільки над основною лінією Vera Wang Bride, у якій переосмислюється вже сформована ДНК марки для створення річного асортименту весільного й вечірнього одягу за доступними цінами, а й над напрямом Haute, що відповідає за основний дух бренду. У ньому Віра Вонг планує виявляти максимум фантазії й утілювати найскладніші технічні задуми. "Лінія Haute — найвищий рівень майстерності драпування, крою та шиття, що дає мені змогу за допомогою найсучасніших інструментів створювати образи для знаменитих жінок з усього світу", — прокоментувала запуск Віра Вонг.

До дебютної колекції Vera Wang Haute увійшло всього 10 образів, кожен з яких уособлює досвід, бачення й креативність, яких Віра набула за більш як тридцятирічну кар’єру у весільній індустрії. Отже, колекція Haute досліджуватиме головні прийоми, які піднесли Вонг у статус королеви весільної моди. Кожна сукня, що складається з різних силуетів, об’ємів, розмірів і пропорцій, втілює традиції. Від романтизму об’ємного струмливого мережива до яскравої архітектурної конструкції й розкішної мінісукні з чорними рукавами-балонами — Haute являє собою колекцію ефектних виробів високого дизайну, зшитих на індивідуальне замовлення у власних майстернях дизайнерки. Всі образи з колекції дивіться в нашій галереї.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.