До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіффані Трамп виходить заміж

В останній день президентства Дональда Трампа його молодша дочка Тіффані поділилася радісною звісткою — дівчина оголосила про заручини зі своїм коханим Майклом Булосом, мільярдером з Нігерії. Тіффані розмістила в Instagram спільний знімок з нареченим і зазначила в коментарі до фото: "Для мене було великою честю відзначати важливі віхи, історичні події та створювати спогади з моєю родиною, тут у Білому домі, але найпам’ятнішими стали заручини з моїм приголомшливим нареченим Майклом! Відчуваю себе щасливою й схвильованою перед наступним початком мого життя!".

Уперше про роман Тіффані й Майкла заговорили в листопаді 2018 року, коли їх сфотографували разом у першому ряді показу Taoray Wang на Тижні моди в Нью-Йорку. Пізніше стало відомо, що пара познайомилася влітку цього ж року в Греції. Майкл Булос — спадкоємець однієї з найшанованіших родин у Нігерії, що має у власності компанію Boulos Enterprises. Різниця у віці між Тіффані й Майклом становить чотири роки.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.