До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Згода та любов: засновники бренду Coperni одружилися

Минулими вихідними відбулася одна з найзворушливіших весільних церемоній цього літа — Себастьєн Меєр та Арно Вайнт, засновники французького модного бренду Coperni, одружилися на атмосферному грецькому острові Ідра.

Себастьєн Меєр та Арно Вайнт

Закохані вибрали контрастні за кольором і настроєм костюми — Арно Вайнт ішов до вівтаря в штанах світло-пісочного відтінку й темно-синьому жакеті з великою металевою фурнітурою, а Себастьєн Меєр віддав перевагу чистому білому кольору. Обидва відмовилися від краваток. Потім дизайнери постали перед гостями в класичних смокінгах з метеликами.

Реклама
Себастьєн Меєр та Арно Вайнт
Себастьєн Меєр та Арно Вайнт

Розписалися молоді люди ще 19 липня в Санарі-сюр-Мер, а ось відсвяткувати радісну подію з близькими людьми вирішили вже в Греції. Мальовнича Ідра з її скелястим берегом і безкрайнім морем стала чудовою локацією для такої ніжної й трепетної церемонії. Атмосферні кадри, якими Себастьєн Меєр та Арно Вайнт поділилися у себе в Instagram, передають цей настрій ліпше за будь-які слова.

Себастьєн Меєр та Арно Вайнт

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.