До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топмодель Лара Стоун вийшла заміж

Нідерландська топмодель Лара Стоун побралася зі своїм коханим Девідом Грівсоном. Пара одружилася на минулих вихідних, про що стало відомо завдяки допису в Instagram-акаунті Лари. Модель поділилася серією чорно-білих знімків із цього знаменного дня. На світлинах Лара й Девід мають дуже щасливий вигляд: під час першого танцю або біля входу до церкви. Відома модель підписала: "У ці вихідні я вийшла заміж за свого коханого".

Як весільне вбрання Лара вибрала мереживну білу сукню з глибоким викотом, довгими рукавами й розрізом посередині. Наречена доповнила свій образ елегантними босоніжками й традиційною вуаллю. У руках наречена тримала гарний букет з літніх квітів. Лара познайомилася з коханим у популярному застосунку для знайомств Tinder. Девід — великий забудовник з Лондона, що спеціалізується на елітних будинках. Вони почали зустрічатися 2018 року, а в лютому 2020-го пара оголосила про заручини.

Реклама

Для Лари цей шлюб став другим. Раніше вона була одружена з британським коміком Девідом Волліамсом. Пара одружилася 2010 року й розлучилася за 5 років. Лара й Девід виховують восьмирічного сина Альфреда. У 2017 році модель недовго зустрічалася з актором Ендрю Греєм, а також мала роман з австралійцем Джорданом Барреттом, що працює в галузі моделінгу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.