До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минуло весілля Лорен Перез — подруги Кендалл Дженнер і Белли Гадід

Креативна консультантка, фахівчиня з питань стратегії та підприємиця Лорен Перез зустріла Девіда Вальцера, виконавчого директора й керівного партнера Electric Feel Entertainment, у Нью-Йорку, коли відвідувала свою найкращу подругу Марію у 2014 році. У той час Девід і Марія жили в Нью-Йорку, і вона хотіла, щоб двоє її найкращих друзів познайомилися. "Звісно, після того, як ми провели час разом, він запитав Марію, чи я не заміжня, — згадує Лорен. — Час був не найслушнішим для стосунків, але ми підтримували зв’язок упродовж багатьох років".

Весілля Лорен Перез і Девіда Вальцера

У 2018 році Девід випадково опинився на вечері з братом Лорен — Джозефом. "Джозеф побачив ту саму потенційну іскру й підказав Девіду запросити мене на побачення, — каже Лорен. — Девід завжди був закоханий у мене, тому схвалення Джозефа спонукало його до дій. Мені подобається, що Девід заручився підтримкою моєї найкращої подруги й брата ще до того, як ми пішли на наше перше побачення. Щось було в цьому особливе. Трохи старомодно, але мені це подобалося".

Реклама
Весільний образ Лорен Перез
Лорен Перез і Белла Гадід

У грудні 2019 року Лорен і Девід вирушили до Нью-Йорка на весілля друзів. "Я не сподівалася й не думала про освідчення, хоча знала, що хочу вийти за нього заміж, — згадує Лорен. — Наступного дня після весілля ми прокинулися в готелі Mercer з невеликим похміллям, і тут Девід дістає каблучку з діамантом, стає на одне коліно й починає жартувати: „Ти думаєш, що я пропоную одружитися?". Я відразу ж відповіла: „Ні, але маєш вісім місяців. Цього часу буде досить для того, щоб ти наважився, а я перестала непокоїтися через те, коли ж нарешті ти запитаєш". У цю мить Девід стрибнув на ліжко, поцілував мене в щоку, поклав обручку праворуч від подушки, і попросив мене озирнутися. Коли я побачила маленьку коробочку, то все ще не розуміла, що відбувається, і сказала йому, мовляв, це не смішний жарт. Та коли відкрила коробочку й побачила прекрасну каблучку, я так розплакалася, що Девіду довелося перепитати мене, якою ж усе-таки буде моя відповідь. Очевидно, я сказала так!"

Лорен Перез і подружки нареченої
Весілля Лорен Перез і Девіда Вальцера
Весільний образ Лорен Перез

Три місяці по тому вибухнула пандемія, саме тоді, коли пара збиралася планувати весілля. У підсумку, майбутнє подружжя вирішило взяти перерву на рік, щоб подивитися, як розвиватимуться події. За цей час вони переносили дату весілля тричі. "У нас також були проблеми з постачальниками й строками, — зізнається Лорен. — Наші запрошення було розіслано за два місяці до весілля!"

Лорен Перез та її мама Ніколь

Дату 11 листопада 2021 року вибрали як фінальну. По допомогу в організації заходу пара звернулася до сестри Девіда — Мередіт Фальк, яка працює в агенції Gldn Events Co. "Мередіт просто приголомшлива, але часом процес був напружений, — розповідає Лорен. — Це була моя перша спроба спланувати захід, тому я багато чого навчилася. Моїми улюбленими частинами були — звісно ж! — процес купівлі й вибору сукні, розроблення дизайну весільного мерчу разом з братом, а потім всі частини, у яких я могла обговорити з Девідом та організатором наші невеликі, але важливі творчі деталі — від квітів до декору та освітлення".

Лорен Перез із батьком

І хоча Лорен вирушила шукати сукню з передчуттям утіхи, спершу вона й гадки не мала, чого хоче. "Я знала, чого я точно не хочу. Зазирнувши до салону Віри Вонг, я почувалася розгубленою. Консультантка поцікавилася, чого б я хотіла, і я відповіла: "Хочу, щоб образ був простим, але особливим. Хочу почуватися справжньою нареченою і насолодитися цим моментом, тільки щоб сукня не входила до кімнати поперед мене".

Сукня-переможниця подарувала Лорен те саме відчуття — "ніби я наречена, принцеса, але найголовніше, я — це я". Щойно питання із сукнею вирішили, вона зателефонувала Джекі Айше, щоб підібрати прикраси. "Я вирушила до її офісу приміряти цілу купу прикрас. Вони допомогли мені вибрати ідеальні прикраси на весь весільний вікенд". За макіяж нареченої відповідала Мері Філліпс. "Мері — просто мрія. Одна з моїх подружок знала, що для свого особливого дня я шукаю найкращих майстрів, і допомогла все влаштувати", — поділилася Лорен.

Весільний образ Лорен Перез

Девід вибрав костюм Prada, який зшили персонально для нього, а подружки нареченої вдягнули сукні Bec and Bridge. "Ми з Бек і Бріджетт довго працювали над створенням особливого ​​забарвлення, а в основі фасону суконь лежить одна з ключових моделей бренду. Фінальний результат мені дуже сподобався", — розповідає Лорен. Церемонія відбулася в Маямі-Біч безпосередньо на пляжі під навісом на тлі океану. З міркувань безпеки кожен гість мав заздалегідь надіслати документ, що засвідчував вакцинацію, і пройти тест на коронавірус напередодні заходу. Також у готелі був пункт тестування.

Весілля Лорен Перез і Девіда Вальцера

"Оскільки ми з Девідом обоє юдеї, у нас була традиційна єврейська церемонія, зокрема й церемонія під хупою, наші батьки кутали нас у таліт, що символізує єдність, і били келихи, — розповідає Лорен. — Ми обміркували час нашої церемонії так, щоб до заходу сонця прибули гості й весь обряд завершився із заходом. Почалося все з дихальної медитації з нашим рабином, ми з Девідом були там тільки удвох, і це було прекрасно. Здавалося, що навколо нас панує любов. Я пам’ятаю, як стоячи під хупою зі своїм майбутнім чоловіком, почувалася так, ніби ми тут тільки вдвох. Я чула, як наші друзі плачуть від щастя, я відчувала їхню радість, і була спокійна. Мені не було страшно. Я дивилася Девіду в живі очі, і була готова стати його дружиною".

Весілля Лорен Перез і Девіда Вальцера

Погода видалася похмурою, тому після церемонії молодята разом з гостями вирішили переміститися до ресторану Ocean Grill готелю Setai. "Все було добре: офіційна частина завершилася й почалася вечірка. Нам так пощастило, адже деякі наші друзі з-поміж гостей за сумісництвом є одними з найкращих диджеїв на планеті — DJ Pedro, Зак Біа, Деніель Четрі й Dza. Чи варто говорити, що танці почалися відразу і не припинялися ні на мить".

Весілля Лорен Перез і Девіда Вальцера

Після перших танців і промов Лорен повернулася до свого весільного люксу й швидко змінила образ (безпосередньо перед виступом-сюрпризом Fat Joe). Другим вбранням стала зшита на замовлення сукня Vivienne Westwood і кастомізовані кросівки Nike Air Force One. "Минув усього тиждень, а я все ще на сьомому небі від щастя, — каже Лорен. — Про „щасливе похмілля" ніхто ніколи не попереджає, а воно таке потужне. Я так сумую за кожною миттю! У мене був найкращий вікенд у моєму житті. Я вийшла заміж за свого найкращого друга, що може бути прекраснішим?". Більше світлин з весілля Лорен Перез і Девіда Вальцера дивіться в нашій галереї.

За матеріалами vogue.com

Фото: Aria Isadora

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.