До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Історія кохання Джессіки Біл і Джастіна Тімберлейка у світлинах

Одна з найщасливіших голлівудських пар — Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл — офіційно разом уже 12 років, хоча зустрічалися вони до цього ще 5 років. Вона — володарка ідеальної зовнішності й успішна актриса, відома за фільмами "Ілюзіоніст", "Легка поведінка" і "Грішниця", а він — талановитий музикант, ікона стилю й кумир мільйонів дівчат. Пара проходила різні етапи в житті, але попри всі перешкоди вони змогли зберегти свій романтичний союз і тепер їхні міцні стосунки — приклад для багатьох. В 42-й день народження Джессіки vogue.ua вирішив зазирнути в архівні альбоми і за спільними кадрами Тімберлейка й Біл згадати, як усе починалося.

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл

Роман між Джастіном і Джесікою почався у 2007 році після доленосної зустрічі на церемонії "Золотий Глобус". За п’ять років вони зіграли таємне весілля в Італії для найближчих друзів і родичів. На весільну церемонію наречена вбралася в рожеву сукню-бюстьє із шовкового мусліну й органзи із численними шлярками Giambattista Valli Haute Couture. Нині пара виховує двох синів — Сайласа і Фінеаса. За ці роки кохання між Джесікою і Джастіном лише зміцніло. На всіх світлинах вони завжди усміхаються, жартують, ніжно обіймають одне одного й цілуються. Більше спільних кадрів закоханої пари дивіться в нашій галереї.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.