До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес розійшлися

Одна з найкрасивіших зоряних пар не пройшла випробування часом. Є чутки, що Дженніфер Лопес і її коханий бейсболіст Алекс Родрігес розлучилися після чотирьох років стосунків. Про це повідомили наближені до пари джерела. Точна причина розставання поки невідома, проте є відомості про невірність Родрігеса. Останнім часом бейсболістові приписували роман із зіркою американського реаліті-шоу Медісон ЛеКрой.

Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес

Офіційних коментарів з приводу розставання Дженніфер і Алекс поки не давали. Вони зараз перебувають у різних країнах: Лопес знімається в новому фільмі "Весілля з дробовиком" в Домініканській Республіці, а Родрігес готується до бейсбольного сезону у Флориді.

Реклама
Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес
Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес

Дженніфер і Алекс були знайомі 14 років, але почали зустрічатися в 2017 році, а в березні 2019-го оголосили про заручини. Пара планувала весілля на 2020-й рік, проте пандемія внесла свої корективи в їхнє життя. У недавньому інтерв'ю Джей Ло і зовсім зізналася, що не впевнена, що їхній парі потрібен шлюб. Раніше вона була одружена з Марком Ентоні, від якого у Лопес є двоє дітей близнюки Емма і Макс, у Алекса Родрігеса дві доньки, Наташа і Елла, від колишньої дружини Синтії Скертіс. Відомо, що стосунки пари зіпсувалися за 2020 рік, вони навіть відвідували психотерапевта, щоб налагодити свій союз. Їхній останній спільний вихід був на інавгурації Джо Байдена. Пара мала щасливий вигляд.

Дженніфер Лопес і Алекс Родри=ігес

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.