До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Демі Ловато виходить заміж

Схоже на те, що ситуація у світі поступово стабілізується й усі люди повертаються до звичного ритму життя, згадуючи про можливість провести урочистість. Так, 23 липня стало відомо, що американська співачка Демі Ловато виходить заміж. Радісну новину про заручини зі своїм коханим Максом Еріхом вона оголосила на сторінці в Instagram. Ловато розмістила серію світлин, на якій закохана пара обіймається на пляжі в Малібу. На Демі лаконічна біла сукня, а на Максові чорна футболка й темні джинси. Головним елементом на знімку, до якого було прикуто найбільше уваги, стала її каблучка для заручин з величезним діамантом.

Демі Ловато і Макс Еріх

"Коли я вперше зустріла тебе, я знала, що ти моя любов", — написала Демі. "Мене ніхто так беззастережно не любив у моєму житті (крім моїх батьків), попри всі мої вади та інше. Ти ніколи не змушуєш мене бути кимось, крім тієї, ким я є. А ще завдяки тобі я стаю найкращою версією себе", – додала Ловато.

Реклама
Каблучка для заручин Демі Ловато

Роман Демі Ловато й Макса Еріха розвивається з кожним днем дедалі динамічніше. Адже чотири місяці тому вони тільки познайомилися, оголосили про свої стосунки у травні, а тепер уже планують створити сім’ю. Про наступний крок пари легко здогадатися.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.