До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топмодель Грейс Елізабет уперше стала мамою

Американська топмодель і "ангел" Victoria's Secret Грейс Елізабет поділилася щасливою звісткою — вона вперше стала мамою. Свою вагітність Грейс тримала в таємниці й тільки 7 квітня зізналася, що в них із чоловіком, футболістом Ніколасом Краузе, народився син. Хлопчика назвали Ноа. "Ми з чоловіком просто хотіли прожити ці дорогоцінні миті лише вдвох і віддати нашій майбутній дитині всю любов і увагу, щоб вона могла рости без сторонніх очей і сподівань. Тільки ми. І це було надзвичайно", — зазначила Грейс.

Топмодель поділилася чорно-білим знімком, який було зроблено під час знімання Victoria's Secret для Vogue, на своїй сторінці в Instagram і розповіла підписникам про свої відчуття в ролі матері. Як стало відомо, Грейс запропонували знімання й інтерв’ю, присвячене Дню матері, що дуже втішило її. Перейми в Грейс почалися прямо на знімальному майданчику. "Звісно ж, щойно я приїхала на знімальний майданчик, у мене почалися перейми, вони були що десять хвилин і тривали до 17:00 наступного дня. О 18:00 у нас із Ніколасом народився прекрасний хлопчик", — розповідає Грейс.

Реклама

Це була не єдина новина, якою поділилася модель за останній місяць. Так, 20 березня стала відомо, що Грейс Елізабет і Ніколас Краузе відзначають свою першу річницю весілля. Пара обмінялася обітницями вірності й любові рівно рік тому в таємному місці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.