До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

M.A.M.A.S.I.T.A. — про своє нестандартне весілля й ідеальні обручки SOVA

Ми нині живемо в дуже цікавий час — час змін, що потребує від нас нестандартних, несподіваних і швидких рішень. Стосується це, зокрема, і весіль — усе популярнішими стають камерні формати, хтось проводить Zoom-церемонії, а хтось очікує на повне скасування карантину й мріє провести веселу вечірку замість класичних урочистостей. Як вважає ювелірний бренд SOVA, весілля — це насамперед історія про двох людей і емоції, які хочуть пережити саме вони. Так кілька років тому зробила Марія Скорченко, більш відома як M.A.M.A.S.I.T.A., яка розповіла нам про своє весілля, незвичайну сукню й ідеальні обручки.

Навіть наше знайомство із Сашею було нестандартним. Ми познайомилися в Instagram, і написала першою йому я, попри всі правила й стереотипи. Через тиждень ми вже пішли на перше побачення, через місяць жили разом, через три подали заяву. Хотілося одружитися спонтанно, хоч наступного дня, але згідно із законом після подання заяви було призначено дату через 31 день — 11.11.2017.

Реклама

Саме стільки днів ми мали, щоб підготувати весілля, і вирішили влаштувати вечірку для друзів і батьків. Все в нашому святі було нестандартно і не за правилами всіх традиційних весільних застіль. Крім дійства в ЗАГСі, звісно. Сукню шили на замовлення в моєї подруги й дизайнерки Анни Осмєхіної — прозора спідниця, під нею просвічувалося боді й чорне татуювання. Я завжди знала, що виходитиму заміж в кросівках, тому їх купили заздалегідь і нареченому, і нареченій. Білосніжні. А замість білої шуби в мене було худі — ідеально.

Обручки ми купили за кілька днів до весілля. Це були класичні й мінімалістичні моделі з білого золота ювелірного дому SOVA. Замість церемонії ми влаштували вечірку в Hangover, де відбулося одне з перших наших побачень. Зібрали найближчих людей і танцювали до ранку під улюблені треки. Весільний танець був під трек "Motor sport" Migos, Nicki Minage і Cardi b. Ми від початку не хотіли влаштовувати свято для всіх, а насамперед для себе. Робили все, що хотіли в цей день, каталися напівпорожнім Києвом, пили шампанське в улюбленому закладі, фотографувалися з друзями. Навіть наша фотосесія була на покинутому паркованні. І зараз ми згадуємо цей день як найкращу вечірку в нашому житті, з якої й почалася наша сімейна історія.

Довідка:

Український ювелірний бренд SOVA все частіше вибирають сучасні наречені, які шукають щось ненудне, акуратне й водночас актуальне. Тут не бояться експериментувати й пропонувати нестандартні рішення. Наприклад, у колекції For Love є рухомі каблучки складної форми, Лілія Літковська придумала лаконічні каблучки, декоровані ланцюжками, для прихильниць помітних діамантів є колекція Dress code, а лінійку Sweet Memories точно оцінять мінімалістки. Є й сміливіші формати, наприклад, у колекції Smart & Beautiful жовте золото й діаманти поєднуються з керамікою.

<b>SOVA_WEDDINGS</b>

Більше обручок SOVA дивіться за посиланням.

Сайт: https://sovajewels.com/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.