До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найповніша добірка весільних зачісок

Представляємо найповнішу добірку весільних зачісок наступного сезону. Жмутки, низькі pony tails, сміливі прикраси, струмливе й прибране волосся — найкращі стилісти із зачісок пропонують свої ідеї.

Жмуток

Зібране в жмуток волосся відкриває шию й дає змогу помилуватися чистою вродою нареченої. Зазвичай така зачіска ще й набагато практичніша: не розкуйовдиться від вітру, танців та обіймів.

Реклама

<b>свадебные пучки 2020</b>

Hair Pieces

Весілля — легальний привід приміряти найнеймовірніший hair piece. Найкращі в майбутньому сезоні — у Fendi. Їх надягають на потилицю й вони надають нареченій ангельського вигляду.

<b>свадебные укр для волос 2020</b>

Ювелірні акценти

Великі прикраси, які ще зовсім недавно було складно уявити в межах весільного дрес-коду, — на піку популярності. Оживляють навіть найконсервативніший образ, даючи йому змогу залишитися в межах формального.

<b>свадебные jewellery accents 2020</b>

Хвости

Pony tail, розміщений біля основи шиї, передбачає випрямлене шовкове волосся. Складно знайти елегантніший варіант весільної укладки. Якщо стиліст вважатиме за потрібне, то додасть кілька додаткових пасом, щоб хвіст на фото мав вигляд як на подіумі.

<b>свадебные pony tail 2020</b>

Для короткого волосся

Перше, що роблять коротко стрижені дівчата напередодні весілля, — починають відрощувати волосся. Насправді, ідей для весільного укладення може бути безліч: перлинні кафи, ретро-стиль, вологе волосся.

<b>свадебные short hair 2020</b>

Короткий серпанок

Коротка кокетлива вуалетка — аксесуар, який не заважає цілуватися, має ефектний вигляд на фото й слугуватиме потім не раз: для вечірок або особливих виходів.

<b>свадебные вуалетки 2020</b>

Гладкі укладки

Суворі, елегантні, вишукані — для нареченої, яка цінує бездоганність і класику.

<b>свадебные гладкие 2020</b>

Довге волосся

Довге волосся, що струмує спиною, — чудова альтернатива фаті. Це абсолютно розкішна укладка, яка поєднується і із сукнею в стилі бохо, і з класичним весільним туалетом.

<b>свадебные распущенные 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.