До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найкращі весільні туфлі в колекціях весна-літо 2020

Вибір весільних туфель не менш важливий, ніж пошук весільної сукні. Туфлі можуть як спричинити безліч незручностей у такий відповідальний день, як весілля, так і стати вірним другом на святі. Дизайнерам у нових літніх колекціях вдалося поєднати одночасно зручність і красу. Тож за допомогою правильно підібраної пари весільних туфель кожна наречена зможе провести цей день як у казці.

Весільні туфлі

У нових колекціях весна-літо 2020 дизайнери представили весільні туфлі в класичній колірній палітрі, серед найпопулярніших варіантів: відтінки молока, перлова гама, білий, шампань і слонова кістка. Blumarine показали білі атласні туфлі з холодним підтоном — модель прикрашена вишуканим ремінцем на щиколотці, а Alexandre Vauthier Couture освідчилися в любові варіанту на стійкому підборі, щоб комфортно провести свято від початку й до кінця.

Реклама
Свадебные туфли 2020Blumarine
свадебные туфли 2020Alexandre Vauthier Couture

Не варто забувати, що весільні туфлі нареченої носять щонайменше впродовж 12 годин, а це означає, що зручна колодка й середній підбор будуть найкращим рішенням для свята. У колекції Oscar de la Renta представлені елегантні білі босоніжки з тонкими ремінцями й мініатюрним золотим ланцюжком біля щиколотки. У такому взутті можна буде вільно танцювати до ранку, а після весілля воно легко пасуватиме до повсякденного гардероба. Тим часом Elie Saab Couture запропонували ошатні весільні туфлі у відтінку шампань. Вишукана модель щедро всипана глітером і лелітками — таким туфлям позаздрила б навіть Попелюшка.

Свадебные туфли 2020Elie Saab Couture
Свадебные туфли 2020Oscar de la Renta

Vogue.ua зібрав 10 пар найактуальніших весільних туфель цього літа.

<b>свадебные туфли в коллекциях весна-лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.