До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Molly Goddard випустили колекцію весільних суконь

Попри нестабільну ситуацію в усьому світі через пандемію британський бренд Molly Goddard здійснив свою давню мрію й запустив першу колекцію весільних суконь. Дизайнерка Моллі Годдард, відома як королева тюлю на лондонському Тижні моди, представила 12 вишуканих весільних суконь, натхнених культовими силуетами бренду. До колекції ввійшло вбрання відтінків слонової кістки, кремового й білого кольорів. Їх створено спеціально для сучасних наречених, які втомилися від класичних весільних суконь.

Molly Goddard Bridal

"Створити весільну сукню — складна справа", — каже дизайнерка. В основу своєї колекції Моллі Годдард поклала ідею створення доступних і персоналізованих весільних суконь. Усі сукні з вінчальної колекції виготовляють на замовлення відповідно до британської розмірної сітки. Кожен з витворів дизайнерки — від пінистої сукні Simona, створеної для гучних танців, до сукні-сорочки Aidah з розкішними рюшами й шлярками знизу, — можна змінити за кроєм, кольором і матеріалом та адаптувати під себе, надавши йому відтінку індивідуальності.

Реклама
Molly Goddard Bridal

Ціни на весільні сукні починаються від £ 1,800 за лаконічний дизайн і сягають £ 10,000 за вишукані вбрання, на створення яких іде тиждень. Кожна наречена може записатися на зустріч у шоурумі Molly Goddard, щоб особисто приміряти різні сукні. Колекція також містить невеликий асортимент металевих сумок і весільного взуття синього, кремового й сріблястого кольорів. Всі весільні образи Molly Goddard можна побачити в нашій галереї.

<b>Molly Goddard bridal</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.