5 нових варіацій стрижки боб на осінь 2024

Боб, безсумнівно, є головним трендом у зачісках останніх п’яти (а, може, і 25) років – і він досі не набрид. Фактично, щосезону з’являються нові варіації стрижки. Кожна з них – чудова, але правда полягає в тому, що "свій" боб варто знайти (хороший стиліст з зачісок неодмінно порадить, який саме обрати – з урахуванням того, що найкраще підходить саме вам, вашому стилю життя та формі обличчя).

Отже, що в тренді цього сезону? Ось п’ять найяскравіших "бобів" осені.

Боб Матильди

Боб я у головної героїні культового фільму Люка Бессона "Леон кілер" – приклад для наслідування. Має досі актуальний вигляд і чудово пасує до чокерів.

Гладкий боб

Мінімалістична зачіска, яка підходить на щодень і може слугувати основою для безлічі варіацій укладань.

Мідний боб

Осінь – це чарівні теплі відтінки, – і саме пора року може пояснити одержимість мідним бобом – кількість пошукових запитів у Google за цим запитом в останній місяць зросла на 5000 відсотків. Приглушені мідні відтінки є універсальними, але вибирайте яскраві та палкі, щоб привернути увагу.

Боб-бульбашка

Боб-бульбашка або бабл-боб вирізняється пишними кінчиками, які підгинаються та обрамляють обличчя. Створити ефект бульбашки на готовій формі бобу можна за допомогою стайлера, яким пройтися по пасмам, загинаючи кінчики всередину, до обличчя. Це лаконічний, але скульптурний вигляд, який добре підходить більшості форм обличчя.

Скуйовджений міді-боб

Від Софі Тернер до Вікторії Бекхем, – знаменитості радо експериментують з цією зачіскою. Бекхем продемонструвала скуйовджене і недбале зухвале укладання – повна протилежність її звичним бездоганним зачіскам.

Вікторія Бекхем
Фото: Getty

Боб з мікро косиць

Люпіта Ніонґо нещодавно з’явилася на Лондонському кінофестивалі з гарним бобом із загнутими кінцями всередину та привернула увагу до своєї скульптурної лінії щелепи. З проділом по центру цей образ чудово поєднується з косицями.

Люпіта Ніонґо
Фото: Getty

Текст: Hannah Coates, Альона Пономаренко
За матеріалами vogue.co.uk

Популярне на VOGUE