До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: які жилети носять чоловіки цього сезону

Жилети — універсальна річ сезонного гардероба. Кілька сезонів тому вони з тріумфом повернулися на подіуми, а потім також яскраво перекочували й на вулиці модних столиць. Тандем верхнього одягу й дутого жилета швидко став справжнім гітом, проте цього сезону вся увага цілком зосереджена на жилетках, яким не потрібне додаткове обігрування. Vogue.ua зібрав найкращі образи streetstyle-зірок та Instagram-інфлюенсерів і з’ясував, які жилети носять чоловіки цієї весни.

Незаперечна перевага дутих жилетів — їхня практичність. Тепер вони — не тільки про спортивний стиль, а й про актуальні ансамблі зі строгими штанами зі стрілками й приталеними сорочками. Крім позачасових моделей чорного кольору, радимо придивитися до яскравих варіантів: жилети відтінку сицилійського апельсина або стримані у відтінку camel стануть найкращими помічниками для створення функціональних образів.

Реклама

<b>дутые жилеты стритстайл man</b>

Не втрачають своєї актуальності й костюмні жилети. Носити їх можна не тільки з костюмом-трійкою: рекомендуємо стилізувати із чиносами, гавайськими сорочками й однотонними водолазками. Правильно розставити акценти допоможуть аксесуари: смарагдові дербі, головні убори та яскраві клатчі.

<b>костюмные жилеты стритстайл man</b>

Безумовними переможцями в гонитві за модним лідерством сезону стали трикотажні жилети. Instagram-інфлюенсери вже поповнили свої гардероби цим трендовим елементом. Носити їх можна з базовою футболкою або на голе тіло, а головними спільниками їм стануть палацо або штани, виготовлені в техніці печворк, як у Марка Форне, героя весняно-літнього номера Vogue Man UA.

<b>трикотажные жилеты стритстайл man</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.